reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ale zaraz, z plemnikami wyszło też coś nie tak? Czy tylko tak powiedział żeby uprościć wyjaśnienia? Bo z twoich badań wynika że po prostu twój organizm niszczy plemniki i da się to wyciszyć sterydami czyli encortonem, lub czasami wlewami z intralipidu ale to rzadziej. Organizm się wycisza, nie atakuje obcych mu tkanek i tadaaam udaje się zajść i donosić. Ja bym poszła do Paśnika 🙂
Wizytę u Pasnika mamy dopiero 8 lipca. Wytłumaczył mi to tak samo zreszta jak paśnik. W plemnikach starego jest jakiś gen, na ktory mój organizm wytwarza przeciwciała. Inne nasienie- bez problemu

reklama
No niby można brać leki przez kilka miesięcy, ale ja soe nie znam na tym, nie wiem na ile to jest skuteczne i ile moze trwać
generalnie chodzi mi tylko o to, że jeśli lekarz uważa, że po lekach inseminacja ma sens to dokładnie taki sam sens mają naturalne starania. Alboi większy bo prawdopodobieństwo naturalnego zapłodnienia przy prawidłowych parametrach nasienia jest większe niz przy iui. Mnóstwo dziewczyn bierze encorton, są takie co mają dodatkowo na przykład wlewy z intralipidu. Encorton działa w zasadzie chyba od razu ja na przykład będę go prawdopodobnie brała od owulacji

generalnie chodzi mi tylko o to, że jeśli lekarz uważa, że po lekach inseminacja ma sens to dokładnie taki sam sens mają naturalne starania. Alboi większy bo prawdopodobieństwo naturalnego zapłodnienia przy prawidłowych parametrach nasienia jest większe niz przy iui. Mnóstwo dziewczyn bierze encorton, są takie co mają dodatkowo na przykład wlewy z intralipidu. Encorton działa w zasadzie chyba od razu ja na przykład będę go prawdopodobnie brała od owulacji
Wiem wiem o co chodziło. Mam takie emocje póki co, ze pisze bez ładu i składu… mam nadzieje, ze Paśnik to ogarnie lekami..

A Ty będziesz brać tez z powodu immu ? Przeprosz ale nie znam się, nie wiem nawet co to lek
nie badałam immunologii, ale niskie dawki encortonu nie wpływają jakoś drastycznie na płód i kobietę, a w związku z moimi poronieniami może spróbujemy. Na duże dawki póki co bym się i tak nie zdecydowała więc nie badam immunologii

To może dla niego trochę za krotko i dopiero pewne rzeczy zaczynaja docierac. Absolutnie nie pochwalam, wręcz ganię, ale tym bardziej powinnaś teraz uważać w jakichkolwiek z nim kontaktach bo emocje są najwyraźniej bardzo silne
Myślałam właśnie że już opadły ale chyba jednak nie. Po tylu latach myślałam że uda się rozstać może nie w jakieś wielkiej przyjaźni ale z kulturą i szacunkiem. Tymczasem im dalej tym gorzej..

reklama
Do góry