reklama
Moonstone
Moderator
M
Madh gosc
Gość
Łączymy się w sobotnim lenistwie z Wami
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anka_83
Fanka BB :)
Muszę wypróbować moje też by mogły jakoś szybciej płynąć do testowaniaA ja właśnie usiadłam na kanapie i czekam aż podłogi wyschną. Choć nie jestem z tych co zazwyczaj sprzątają w soboty, ale jakoś dzisiaj poczułam natchnienie... Jak coś robię to szybciej lecą dni po owu
Mmiiaa
Nie dostał od niej bury?Mój cały dzień skręcał regał i porządkował biblioteczkę, bo bura go nadzorowała Zobacz załącznik 1405743Zobacz załącznik 1405744
L
Ladycarooo
Gość
Też bym wolała, żeby nikt znajomy mnie nie wyczaił, ale z drugiej strony... trudno xD więc jak któraś wie kim jestem dawać znać!Też bym wam pokazała moje zwierzaki, pies i kot, ale boję się że jak kiedyś ktoś przypadkiem z moich znajomych wpadnie na to forum to od razu będzie wiedział, że to ja
M
Madh gosc
Gość
Możesz im dać jakąś emotkę na pyszczki by chronić ich (i swoją) prywatność Tak jak to robią celebryci dodając zdjęcia dzieciTeż bym wam pokazała moje zwierzaki, pies i kot, ale boję się że jak kiedyś ktoś przypadkiem z moich znajomych wpadnie na to forum to od razu będzie wiedział, że to ja
Ceonis
No przeciez masz błysk, co Ty chcesz sprzątaćZobacz załącznik 1405735
No poza tym nie moge wstać bo jeszcze kot sie przestarszy
reklama
L
Ladycarooo
Gość
wlasnie chciałam napisać, ze sorry za syf w tle xDNo przeciez masz błysk, co Ty chcesz sprzątać
Podziel się: