reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

To ja mam tak samo, mam mocny łeb cały czas. Wczoraj z mamą wypiłyśmy z okazi dnia matki chyba po 4 kieliszki wina domowego i mama zdycha a ja nie czuję, zebym cokolwiek piła xD

Ee no 4 kieliszki wina czy piwko albo 2 to tez luz. Bardziej butelka cala wina albo jakoes drinki mocniejsze juz zle znoszę

reklama
To ja mam tak samo, mam mocny łeb cały czas. Wczoraj z mamą wypiłyśmy z okazi dnia matki chyba po 4 kieliszki wina domowego i mama zdycha a ja nie czuję, zebym cokolwiek piła xD
Ooo jeśli chodzi o domowe wino to mam takiego jednego gagatka w rodzinie, ze jak zrobi winiacza to zmiecie wszystkich z planszy xD

Ja mam pyszne gruzinskie czerwone wino które mnie wola... ale jestem w okresie "moze wlasnie sie zapladnia/zagniezdza" wiec musi poczekać 🤣😅

Swoja droga to za "mlodych" czasów czyli tak studia i chwile po mialam mega mocna głowę. Sporo sie imprezowało. A teraz jak przesadzę nawet z winem to pol dnia następnego umieram...
U mnie też właśnie może się zagnieżdża xD do wczoraj piłam, nie wiem co zrobię jutro przy sobocie :D

Ej dziewczyny, wczoraj dzień matki, a ja widziałam przy dwóch różnych okazjach dwa bociany, jeden chodził rano po łące, a drugi jak wracałam pięknie leciał. Znam swój organizm i czuję że coś jest na rzeczy! Myślicie że te bociany zwiastują cionsz? 😍 Może właśnie się implantuje bo coś dużo śluzu mam, nigdy tak nie miałam! Poradźcie pliiis!

U mnie też właśnie może się zagnieżdża xD do wczoraj piłam, nie wiem co zrobię jutro przy sobocie :D

Ej dziewczyny, wczoraj dzień matki, a ja widziałam przy dwóch różnych okazjach dwa bociany, jeden chodził rano po łące, a drugi jak wracałam pięknie leciał. Znam swój organizm i czuję że coś jest na rzeczy! Myślicie że te bociany zwiastują cionsz? 😍 Może właśnie się implantuje bo coś dużo śluzu mam, nigdy tak nie miałam! Poradźcie pliiis!
Tez wczoraj mi przeleciał bocian nad autem, a nie widziałam bocianów od lat - także ja tez myślę, że to cionsz :D do tego przed chwilą zjadłam śledzą i zagryzłam ja morela :D

reklama
Do góry