reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To ja mam tak samo, mam mocny łeb cały czas. Wczoraj z mamą wypiłyśmy z okazi dnia matki chyba po 4 kieliszki wina domowego i mama zdycha a ja nie czuję, zebym cokolwiek piła xD

Ee no 4 kieliszki wina czy piwko albo 2 to tez luz. Bardziej butelka cala wina albo jakoes drinki mocniejsze juz zle znoszę

reklama
To ja mam tak samo, mam mocny łeb cały czas. Wczoraj z mamą wypiłyśmy z okazi dnia matki chyba po 4 kieliszki wina domowego i mama zdycha a ja nie czuję, zebym cokolwiek piła xD
Ooo jeśli chodzi o domowe wino to mam takiego jednego gagatka w rodzinie, ze jak zrobi winiacza to zmiecie wszystkich z planszy xD

Ja mam pyszne gruzinskie czerwone wino które mnie wola... ale jestem w okresie "moze wlasnie sie zapladnia/zagniezdza" wiec musi poczekać 🤣😅

Swoja droga to za "mlodych" czasów czyli tak studia i chwile po mialam mega mocna głowę. Sporo sie imprezowało. A teraz jak przesadzę nawet z winem to pol dnia następnego umieram...
U mnie też właśnie może się zagnieżdża xD do wczoraj piłam, nie wiem co zrobię jutro przy sobocie :D

Ej dziewczyny, wczoraj dzień matki, a ja widziałam przy dwóch różnych okazjach dwa bociany, jeden chodził rano po łące, a drugi jak wracałam pięknie leciał. Znam swój organizm i czuję że coś jest na rzeczy! Myślicie że te bociany zwiastują cionsz? 😍 Może właśnie się implantuje bo coś dużo śluzu mam, nigdy tak nie miałam! Poradźcie pliiis!

U mnie też właśnie może się zagnieżdża xD do wczoraj piłam, nie wiem co zrobię jutro przy sobocie :D

Ej dziewczyny, wczoraj dzień matki, a ja widziałam przy dwóch różnych okazjach dwa bociany, jeden chodził rano po łące, a drugi jak wracałam pięknie leciał. Znam swój organizm i czuję że coś jest na rzeczy! Myślicie że te bociany zwiastują cionsz? 😍 Może właśnie się implantuje bo coś dużo śluzu mam, nigdy tak nie miałam! Poradźcie pliiis!
Tez wczoraj mi przeleciał bocian nad autem, a nie widziałam bocianów od lat - także ja tez myślę, że to cionsz :D do tego przed chwilą zjadłam śledzą i zagryzłam ja morela :D

reklama
Do góry