reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja Np. Nie miałam wyjścia z domu takiego, ze przyjechał stary, wszyscy w pełnym słońcu czekali aż się wysmrodze w tej kiecce, orkiestra grała, a stary musiał mnie „wykupić” co to to nie
Po mnie przyjechał ale bez orkiestry i wykupin. Śmiałam się ze i tak mnie wykupił jak dał rodzicom szczeniaka na zaręczyny wiec co jeszcze chciec XD

Jezuuu ! Co mi przypomniałaś teraz kobito !
Czy my mieslimy księgę gości ? Nie umiem sobie przypomnieć 🙈
Mieliśmy. Puchata w jednorożce XD

Z atrakcji mieliśmy dziczyznę do Stawki większej niż życie i tort do Konia na białym rycerzu to chyba wystarczy emocji XD

Za każdym razem jak wspominacie o swoich ślubach i weselu mam ochotę przeżyć swoje jeszcze raz😀
A teraz uwaga, uwaga, bo nie mówię tego często: MYLIŁAM SIĘ, NIE MIAŁAM RACJI pisząc, że cykl bezowulacyjny, bo owulaki zaczęły blednąć aż do bieli w 12dc. Rację miała @hachette, bo od wczoraj mocne odbicie i tendencja wzrostowa (obstawiam z 2 dni do peaku), czyli prawdopodobnie byłaby późna owulacja, gdybym jutro nie wzięła luteiny. Ale wezmę, to będzie 3 cykl z luteiną więc niech się jeszcze normuje skoro lekarz zalecił.

Mieliśmy. Puchata w jednorożce XD

Z atrakcji mieliśmy dziczyznę do Stawki większej niż życie i tort do Konia na białym rycerzu to chyba wystarczy emocji XD
😱 pierwsze słyszę.
My mieslimy tez jakieś mięcho co wjechało jako niespodzianka od państwa młodych, nie muszę dodawać ze najbardziej zaskoczeni byli państwo młodzi czyt. My, No nie mieliśmy o tym pojęcia xD

Za każdym razem jak wspominacie o swoich ślubach i weselu mam ochotę przeżyć swoje jeszcze raz😀
A teraz uwaga, uwaga, bo nie mówię tego często: MYLIŁAM SIĘ, NIE MIAŁAM RACJI pisząc, że cykl bezowulacyjny, bo owulaki zaczęły blednąć aż do bieli w 12dc. Rację miała @hachette, bo od wczoraj mocne odbicie i tendencja wzrostowa (obstawiam z 2 dni do peaku), czyli prawdopodobnie byłaby późna owulacja, gdybym jutro nie wzięła luteiny. Ale wezmę, to będzie 3 cykl z luteiną więc niech się jeszcze normuje skoro lekarz zalecił.
U mnie identycznie 17dc a tu blade cholerstwo juz sie wstrzymuje i nie wypijam dziennie tyle wody ile chce by wiarygodnie siknac... wielkie wtf kuwaaa😡

😱 pierwsze słyszę.
My mieslimy tez jakieś mięcho co wjechało jako niespodzianka od państwa młodych, nie muszę dodawać ze najbardziej zaskoczeni byli państwo młodzi czyt. My, No nie mieliśmy o tym pojęcia xD
Nie mówiłam, ze mam wyjątkowy gust muzyczny. Nie jakiś tam Janosik tyko Stawka większa niż życie ani jakies tam Suger tylko Nocny Kochanek :D

Rammatein tez był rzecz jasna

Nie mówiłam, ze mam wyjątkowy gust muzyczny. Nie jakiś tam Janosik tyko Stawka większa niż życie ani jakies tam Suger tylko Nocny Kochanek :D

U nas była głównie muzyka taneczna z lat 80, klimaty takie jak abba, dirty dancing, footloose, trochę lat 90 dla wygłupów :)
Za to serduszko masz ode mnie za Rammstein bo uwielbiamy ze starym i razem byliśmy na 3 koncertach. Najfajniej było we Wrocławiu na capital of rock, bo za 300coś zł był rammstein, limp bizkit, gojira i coś tam jeszcze. Złote czasy, niby nie takie odległe ale tyle się zmieniło.

U nas była głównie muzyka taneczna z lat 80, klimaty takie jak abba, dirty dancing, footloose, trochę lat 90 dla wygłupów :)
Za to serduszko masz ode mnie za Rammstein bo uwielbiamy ze starym i razem byliśmy na 3 koncertach. Najfajniej było we Wrocławiu na capital of rock, bo za 300coś zł był rammstein, limp bizkit, gojira i coś tam jeszcze. Złote czasy, niby nie takie odległe ale tyle się zmieniło.
Rammsteina, podobnie jak Nightwisha stary musi słuchać jak mnie nie ma xD

reklama
Bylam!!!! Dostałam w prezencie urodzinowym od brata bilet. Sztos!!!

Do góry