Anezka11
Fanka BB :)
Zawsze kłuje Jajnik? Lewy, prawy?No kobieto ! Inne też darzą radę, nie martw się ! Znasz swój organizm ? Kłuje Cię jajnik ?
Rób test !
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zawsze kłuje Jajnik? Lewy, prawy?No kobieto ! Inne też darzą radę, nie martw się ! Znasz swój organizm ? Kłuje Cię jajnik ?
Rób test !
Bo jesteś na czczo i może Cię muli z niejedzenia. Ja nie znoszę być na czczo, zawsze jem śniadanie w domu przed wyjściem do pracy, bo jest mi potem niedobrze.Dobra, trochę mi sie rzygac chce
To przez te podwyżki cen cukru sprzed kilku lat xDBo jesteś na czczo i może Cię muli z niejedzenia. Ja nie znoszę być na czczo, zawsze jem śniadanie w domu przed wyjściem do pracy, bo jest mi potem niedobrze.
I jak, pyszna była ta glukoza? Taka droga, prestiżowa to musi być pyszna!
Serio ! Stary nawet chciał porównywać xDPryszcz jak penis <3
Marzy nam się chłopak właśnie !Pryszcz jak penis to chłopak będzie!
Ja pamiętam jak mialam ta fałszywą kreskę na teście i następnego dnia pojechalam na betę, to przez te 24h mialam caly wachlarz emocji. Od 'co ja zrobilam' przez 'super' po 'ja chyba jednak nie chce' xD i takie same emocje mna miotaja podczas staran
Doskonale to znam, miałam tak samo. Aż sama byłam przerażona swoimi emocjami i myślami w stylu: "o matko, teraz wszystko się zmieni, co my zrobiliśmy, brak czasu dla siebie..." i inne takie, zwłaszcza że tyle czasu na to czekaliśmy. Później się uspokajałam że te myśli to przecież normalną reakcja na nową sytuację. A też sobie diagnozowałam zaśniad, albo bliźniaki bo ogromny prog i szybki przyrost bety... Okazało się ani jedno, ani drugie, zatrzymanie ciąży po serduszku.Ja miałam to samo w drugiej ciąży. Zwłaszcza, że Stary jakoś tak się za bardzo nie ucieszył po wcześniejszym niepowodzeniu, ja chciałam na siłe udawać, że nic się wcześniej nie stało, a on był mocno zdystansowany. Potem kilka dni po pozytywnym teście byliśmy u znajomych i tam jak już wszyscy byli trochę wystawieni wszedł temat dzieci - a Ci znajomi są na nie i dali cały wachlarz argumentów. Ja się słowem nie odezwałam. Tydzień później na usg nie było serduszka i poszłam na bete i ona była dość wysoka i zdiagnozowałam (w Intenecie rzecz jasna ) zaśniad albo ZD. Nie spałam cała noc i rozmyślałam po co mi to było. Oczywiście jak poroniłam to juz nie miałam wątpliwości, że jednak bardzo chciałam.
O Kriste! :O No ja na pewno tyle nie płaciłam... Nie pamiętam ile ale NIE TYLE. Powiedziałaś o krzywej insulinowej??W medicover ogtt 345zl. Kto da wiecej?
No właśnie żaden nie zdiagnozował IO, tylko na wyniku z labo było napisane "wczesna IO" przy normach. A mi obie krzywe rosły do 2h,może powinnam zrobić 3pkt...@Anasta07 Hej w sprawie krzywych, to w której krzywej u Ciebie wynik nie spadł po 2h? Że lekarz zdiagnowal IO?
A jak na czole to też? Nigdy tak nie miałam!Są pryszcze jest cionsz
Mnie zdecydowanie nie muliło z powodu braku śniadania, bo mogę być bardzo długo bez śniadania i daje radę, to zdecydowanie była reakcja na glukozeBo jesteś na czczo i może Cię muli z niejedzenia. Ja nie znoszę być na czczo, zawsze jem śniadanie w domu przed wyjściem do pracy, bo jest mi potem niedobrze.
Zależy. Albo oba albo w zależności jaka płeć. Mnie kłuje lewy, jestem leworęczna, stary chce syna, ja tez, wczoraj mi sie zrobił pryszcz, której wyglądał jak penis. Wiec chłopak. Jak kłucie Cie tylko prawy to dziewczynka.Zawsze kłuje Jajnik? Lewy, prawy?
Wypicie tego ulepku na pusty żołądek potęguje mdlosci, myślę, że po śniadanku byłoby bardziej do prezycia xDDoskonale to znam, miałam tak samo. Aż sama byłam przerażona swoimi emocjami i myślami w stylu: "o matko, teraz wszystko się zmieni, co my zrobiliśmy, brak czasu dla siebie..." i inne takie, zwłaszcza że tyle czasu na to czekaliśmy. Później się uspokajałam że te myśli to przecież normalną reakcja na nową sytuację. A też sobie diagnozowałam zaśniad, albo bliźniaki bo ogromny prog i szybki przyrost bety... Okazało się ani jedno, ani drugie, zatrzymanie ciąży po serduszku.
O Kriste! :O No ja na pewno tyle nie płaciłam... Nie pamiętam ile ale NIE TYLE. Powiedziałaś o krzywej insulinowej??
No właśnie żaden nie zdiagnozował IO, tylko na wyniku z labo było napisane "wczesna IO" przy normach. A mi obie krzywe rosły do 2h,może powinnam zrobić 3pkt...
A jak na czole to też? Nigdy tak nie miałam!
Mnie zdecydowanie nie muliło z powodu braku śniadania, bo mogę być bardzo długo bez śniadania i daje radę, to zdecydowanie była reakcja na glukoze
Myslalam, że bedzie gorzej szczerze mowiacBo jesteś na czczo i może Cię muli z niejedzenia. Ja nie znoszę być na czczo, zawsze jem śniadanie w domu przed wyjściem do pracy, bo jest mi potem niedobrze.