pluto_nova
Moderator
ja 28 maja zaczynam (czyli 10 dpo)Czy ktoś testuje na koniec miesiąca/początek czerwca?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja 28 maja zaczynam (czyli 10 dpo)Czy ktoś testuje na koniec miesiąca/początek czerwca?
Acard to aspiryna a aspiryna rozrzedza krew, więc pewnie takA właśnie czy któraś z Was bierze acard ? Bo ja biore od starań i drugi raz po kilku dniach stosowania mam lekkie krwawienie z nosa i się zastanawiam czy to może być od acardu.
Może być jak najbardziej. Ja mam po lekach rozrzedzających krew krwotoki z nosa od dziecka, dlatego m. in. nie mogę brać aspiryny.A właśnie czy któraś z Was bierze acard ? Bo ja biore od starań i drugi raz po kilku dniach stosowania mam lekkie krwawienie z nosa i się zastanawiam czy to może być od acardu.
Ja swojego też nie... Dla niego pies to mieszka w budzie A jakby mój miał mieszkać w budzie, to wolę się poświęcić i wogóle nie mieć Kocham psiaki całym serduszkiemCudne te wasze zwierzaki Ja niestety nie mam psiaka chociaż bardzo bym chciała. Póki co nie mogę starego namówić
A mnie dziś rwie jajnik i spałam pół dnia, wstałam po 20,nigdy tak nie miałam, to na pewno zwiastuje cionsz! I mam pryszcza na czole(serio)! Zobaczycie!Chciałabym powiedzieć tym hejterkom, ze boli mnie jajnik ten co podczas owu, i podbrzusze jak na okres. Dodatkowo coś calu czas czuje, ze mi leci z gaci.
Wiec znam swój organizm i to cionsz. I dziś mi znów niedobrze.
I co, łyso ?
Mnie przed drugim poronieniem nigdy brzuch na owu nie bolał, a owu były Za to po drugim coś się pomieszało i już drugi cykl czuję, teraz po stymulacji i wyszły 3 pęknięte to chyba mam prawo czuć xD wczoraj dość mocno nawalało i wczoraj była owu, a dziś ćmi mnie tylko leniwy jajnik z którego były 2. Aha, i jak kiedyś była mowa o śluzie, zwykle widywałam takiego gęstego gluta, wydawało mi się że to w dniu owu, potwierdzone testami, a tu dziś dzień po owu też taki glut Dziwne to wszystko jak nie wiem...Ej dobra a teraz znów mam pytanie o owu. Czy zauważyliście jakaś zależność w bólach w dni płodne i po domniemanej owu w cyklu, gdzie wiecie, ze owu była a w cyklu, gdzie jej nie było ? Bo się tak zastanawiam, czy te bole mają związek np. Z tym, ze nie miałam owu ?
Powodzenia trzymam kciuki za wszystkie z wasja 28 maja zaczynam (czyli 10 dpo)
to moje drugie testowanie w maju, poprzedni cykl testowałam na samym początku Ale jakoś nie czuję, żeby miało się udaćPowodzenia trzymam kciuki za wszystkie z was
Jakie cudne pyszczki, a drugi podobny do mojego dziadziunia pozdrawiamyLaski, to ja mam do wyczochrania dwa nochale na dobranoc Chętni ?