reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

A ja tak z innej beczki bo muszę się trochę wyżalić, mam wzloty i upadki jeśli chodzi o myślenie o dziecku i nie potrafię się pogodzić, że miałoby się nie udać..Dziś mam bóle w podbrzuszu, zastawiam się czy to dopiero owu, czy już po, czy przed, czy znowu jakaś torbiel, chociaż wiem, że cykle mam krótkie, dziś 14 DC i raczej po wszystkim i niby wiem, że nawet jak cały cykl były regularne seksy i nie zaskakiwało to teraz mi żal, że mąż już wyjechał i być może znowu przegapiliśmy. Jutro gin może rozjaśni sytuację no ale trzeba czekać. Badania wstępnie ustalone na lipiec u mnie drożność a u M. badanie spermy. Nienawidzę takich dni, sytuacji, gdy czuję się bezsilna, nie mam wpływu na to co się dzieje wokół i ze mną. Pracujemy i zarabiamy żeby skończyć dom, w którym być może zostanie sami 😓 bo i siostra pewnie kiedyś wyfrunie gniazda. Przepraszam Was za te wypociny ale musiałam. Mężowi już nie chcę truć bo jemu chyba jeszcze gorzej wyjeżdżać samemu i zostawiać mnie w takim niedosycie.

reklama
No to powinno już coś być! Trzymam mocno kciuki żeby Ci się tam bohater wgryzł jak trzeba 😁😅
Życzę również tego samego,ale szczerze nie nastawiam się choć sny mam ciągle o pozytywnym teście ciążowym, że było widać kreskę i był to Pink strumieniowy i też właśnie zamówiłam kilka sztuk, ponoć są najlepsze.

reklama
Do góry