reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
O jaaa tez duzo sole, moze dlatego nie smakuja nam jajka? 🤣

Moj stary generalnie zje wszystko co dostanie, nie jest wybredny, je warzywa ale lubi tez slodycze także rownowaga jest xD jak sam sobie gotuje/robi to tez stara sie w miare zdrowo ale woadaja tez gotowce 🙂
Mój tez zje wszystko co mu dam, ale on się już nauczył, ze ja dobrze gotuje, niedobrego mu nie dam. Za to jak ma sam sobie coś ogarnąć to wjeżdża pizza na wynos, kanapka z serem i ketchupem i spaghetti z torebki albo słoika 🤦🏻‍♀️ Jak z dzieckiem. Tylko u nas jest „zjedz chociaż warzywa, mięso zostaw jak już nie chcesz” ;)

Nie dziwie się, ze tak na Ciebie popatrzył 😀 ja tez dużo solę ale woda z solą u mnie nie przejdzie, jakieś płukanki na gardło albo elektrolity to dla mnie największa męczarnia 😐 za to wymioty potrafię wywołać niemal na zawołanie, schylę się, napnę brzuch i już 🤣 ot taka zupełnie zbędna umiejetność nabyta właśnie w czasach gimnazjum/liceum kiedy człowiek miał kompleksy i prawie nabawił się zaburzeń odżywiania przez koleżanki ;)

@Mmiiaa kiedy się kładziesz do szpitala? :)
Na mnie taka woda z solą nie robi wrażenia xD nie potrafię zwymiotować i mogę tydzień chodzić i będzie mnie mdlilo zanim zwymiotuje

Dziewczyny, miałam dzis konsultacje z moją endo. Zwiększyła mi metformine na 850 rano i 850 wieczorem. Ogólnie wszystko ok ale zaleciła mi konsultacje z hematologiem ...
Jestem PO SRA NA

Chodzi o to że praktycznie w każdych badaniach moje limfocyty wychodzą ponad normę a neutrofile poniżej normy.
2 lata temu nawet na wynikach mi napisali ze moze świadczyć o neutropenii i leukopenii ale żaden lekarz nie zwrócił mi nigdy na to uwagi ... umówiłam się na konsultacje w poniedziałek... mówiłam już że jestem posrana ?
A dużo poza normę je masz? I co to może oznaczać?

Mój tez zje wszystko co mu dam, ale on się już nauczył, ze ja dobrze gotuje, niedobrego mu nie dam. Za to jak ma sam sobie coś ogarnąć to wjeżdża pizza na wynos, kanapka z serem i ketchupem i spaghetti z torebki albo słoika 🤦🏻‍♀️ Jak z dzieckiem. Tylko u nas jest „zjedz chociaż warzywa, mięso zostaw jak już nie chcesz” ;)
No, mój jakby sam sobie miał robić obiady to by jadł frytki z majonezem, serem i kabanosami

reklama
Do góry