reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Dziewczyny, miałam dzis konsultacje z moją endo. Zwiększyła mi metformine na 850 rano i 850 wieczorem. Ogólnie wszystko ok ale zaleciła mi konsultacje z hematologiem ...
Jestem PO SRA NA

Chodzi o to że praktycznie w każdych badaniach moje limfocyty wychodzą ponad normę a neutrofile poniżej normy.
2 lata temu nawet na wynikach mi napisali ze moze świadczyć o neutropenii i leukopenii ale żaden lekarz nie zwrócił mi nigdy na to uwagi ... umówiłam się na konsultacje w poniedziałek... mówiłam już że jestem posrana ?
A nie jesteś alergikiem??

reklama
A tak z ciekawości - od kiedy zaczynacie testować? W dniu spodziewanej miesiączki czy dopiero jak jest dzień, dwa opóźnienia?
Na początku starań testowałam od 10 dnia po domniemanej owulacji, później po kilku cyklach niepowodzeń zaczęłam czekać z testami na dzień po spodziewanej miesiączce. Już nie powtarzam negatywnego testu, tylko czekam na okres

A dużo poza normę je masz? I co to może oznaczać?
No właśnie nie dużo. Dużo było 2 lata temu i wtedy dermatolog skomentował jedynie "oo tu chyba jakaś infekcja byla", ja faktycznie się wtedy źle czułam. Teraz wygląda to tak mniej więcej
Screenshot_20220524-151712_Drive.jpg

Kurczę ale tu naprawdę nie ma jakiś wielkich odchyleń od normy
No nie, ale ja takie odchylenia mam prawie zawsze... czasem większe czasem mniejsze... miałam może 2-3 morfologię w ciągu ostatnich 3 lat które nie pokazały odchyleń ( a robie po 3 rocznie mniej więcej)

reklama
Do góry