reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To dzisiejsze plamienie dziwne było bo teraz już czysto. Już sobie wkręcam plamienie implantacyjne 🤣 A co! Nadzieja poprawia mi humor bo tak to bym miała zepsuty weekend 😆😆😆 Ale przyznaje że 4 razy byłam w ciąży i nigdy plamienia implantacyjnego nie było więc teraz raczej też nie to 🤣

reklama
Dziewczyny a ile właściwie kosztuje in vitro? Chodzi mi o to jakiego rzedu mmiej wiecej jest calkowity koszt, bo tyle tego w necie ze oszalalam 🤯

Dziewczyny a ile właściwie kosztuje in vitro? Chodzi mi o to jakiego rzedu mmiej wiecej jest calkowity koszt, bo tyle tego w necie ze oszalalam 🤯
Z tego co wiem to zależy dużo od metody przygotowania zarodka i od samej kliniki no i jakie leki będziesz potrzebować i czy długi czy krótki protokół przygotowania

Dziewczyny jak wyliczały koszta do pierwszego transferu to tak mniej więcej wychodziło im 25-35tys ale spokojnie można więcej w zależności od tego ile mrozaczkow chcesz mieć, czy zdecydujesz się na dodatkowe badania plemników itd itd itd

Tak naprawdę każdy przypadek w in vitro jest inny o ciężko ustalić koszty "mniej więcej" jeden zmieści się w tych 16 tys a inny wyda 90 i ciągle będzie mało

reklama
Dziękuję wam bardzo za wsparcie, w tygodniu podejde do szpitala sie umówić.

Przyznam ze nawet mnie to nie zdziwilo, bo od zawsze mialam jakies dziwne przeczucie ze bede bezpłodna, a to już nie pierwszy raz jak wyczulam nieszczęście 🙄🙄
Bardzo mi przykro! Trzymaj się! Mam nadzieje, że diagnoza się nie potwierdzi. Masz już zaplanowany termin badania?

Apropo takiego przeczucia, ja miała wiele razy sny o tym, że jestem w ciąży i zawsze wyglądał bardzo podobnie - wiem, że jestem w zaawansowanej ciąży, że za chwile ma być poród a nagle w jakimś lustrze albo na badaniu orientuję sie nie mam ciążowego brzucha.

Do góry