reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
O matko, te ceny są straszne. Coś kiedyś słyszałam o dopłacie samorządów do in vitro, ale to tylko wybrane i zapewne kropla w morzu potrzeb
To zależy od samorządu czy przeznaczy pieniądze na dofinansowanie, rząd niestety się wycofał z tego programu🤷🏻‍♀️ U mnie w mieście ani gminie niestety nie ma dofinansowania ☹️ Ceny są zawrotne ale cała procedura jest na maksa skomplikowana, mnóstwo ludzi przy tym pracuje itd to tez ceny wysokie ☹️

No czytam też o tym i masz racje, tylko juz teraz nie wiem jak to ogarnąć 🤦‍♀️ sprawdzę w poniedziałek co mam w szerszym pakiecie medi, bo może bedzie laparo to wykupie🤔

To jest zabieg na nfz. Mnóstwo z nas go tu miało.
Dostajesz Skierowanie od lekarza, idziesz do szpitala i zapisujesz się na termin. Skierowanie może wypisać prywatny gin

To jest zabieg na nfz. Mnóstwo z nas go tu miało.
Dostajesz Skierowanie od lekarza, idziesz do szpitala i zapisujesz się na termin. Skierowanie może wypisać prywatny gin
Chodziło mi o to ze na medi może mozna po prostu sie umówić, a zeby bylo na nfz musialabym isc do innego gina i poprosic o to skierowanie, bo tak glupio mi isc do mojego i podważać jego decyzje. Znowu glupio wrocic do mojego jak nie zrobie tego hsg ze skierowania tylko laparo 🤯No musze to przemyśleć jak to rozwiązać 🙄

Chodziło mi o to ze na medi może mozna po prostu sie umówić, a zeby bylo na nfz musialabym isc do innego gina i poprosic o to skierowanie, bo tak glupio mi isc do mojego i podważać jego decyzje. Znowu glupio wrocic do mojego jak nie zrobie tego hsg ze skierowania tylko laparo 🤯No musze to przemyśleć jak to rozwiązać 🙄
ja swojej po prostu powiedziałam, że jeśli drożność u mnei nic nie pomoże to i tak muszą laparoskopie więc niech zrobią za jedynym zamachem wszystko i się zgodziła

ja swojej po prostu powiedziałam, że jeśli drożność u mnei nic nie pomoże to i tak muszą laparoskopie więc niech zrobią za jedynym zamachem wszystko i się zgodziła
W sumie masz racje, tylko musze zdobyc nr do niego, dal wizytowke na pierwszej wizycie ale oczywiście zgubilam 🤦‍♀ ja to bym potrzebowala zeby ktos chodzil ze mna na te wizyty 😅, Zazu jakbys musiala dorobic do kredytu na emeryturze to na pewno będą chetne! 😁😁
Bardzo dziękuję za pomoc 🤗

Ostatnia edycja:
reklama
U mnie dzis bociany w tle. Także sexroom otwarty 😈🥵
20220520_155939.jpg

Do góry