reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

Dziękuję wam bardzo za wsparcie, w tygodniu podejde do szpitala sie umówić.

Przyznam ze nawet mnie to nie zdziwilo, bo od zawsze mialam jakies dziwne przeczucie ze bede bezpłodna, a to już nie pierwszy raz jak wyczulam nieszczęście 🙄🙄
A wiesz, ze ja tez tak czułam? Nawet jak kiedyś na początku związku ze starym poszliśmy „na żywioł” i on później panikował, ze jessuuu a co jak będziesz w ciąży, to powiedziałam - nie będę, czuję, że jestem bezpłodna.
Qrwa jakby człowiek wiedział, ze wszechświat słucha to może by coś mądrego powiedział 😐😐😐😐

reklama
Bardzo mi przykro! Trzymaj się! Mam nadzieje, że diagnoza się nie potwierdzi. Masz już zaplanowany termin badania?

Apropo takiego przeczucia, ja miała wiele razy sny o tym, że jestem w ciąży i zawsze wyglądał bardzo podobnie - wiem, że jestem w zaawansowanej ciąży, że za chwile ma być poród a nagle w jakimś lustrze albo na badaniu orientuję sie nie mam ciążowego brzucha.
Dziękuję 🤗 tylko wiecie jeśli diagnoza sie nie potwierdzi to dalej mam cos dziwnego w obu jajowodach, czego nie powinno tam byc🙄

A wiesz, ze ja tez tak czułam? Nawet jak kiedyś na początku związku ze starym poszliśmy „na żywioł” i on później panikował, ze jessuuu a co jak będziesz w ciąży, to powiedziałam - nie będę, czuję, że jestem bezpłodna.
Qrwa jakby człowiek wiedział, ze wszechświat słucha to może by coś mądrego powiedział 😐😐😐😐
Ja mialam nadzieję ze to tylko czarnowidztwo... chyba tylko raz poszliśmy na zywioł... i jeszcze teraz stary do mnie czy wracamy do gumek na w razie czego, w sumie chyba ma racje? Kuźwa z moim szczęściem to chyba lepiej dmuchać na zimne🤦‍♀️

Bardzo mi przykro! Trzymaj się! Mam nadzieje, że diagnoza się nie potwierdzi. Masz już zaplanowany termin badania?

Apropo takiego przeczucia, ja miała wiele razy sny o tym, że jestem w ciąży i zawsze wyglądał bardzo podobnie - wiem, że jestem w zaawansowanej ciąży, że za chwile ma być poród a nagle w jakimś lustrze albo na badaniu orientuję sie nie mam ciążowego brzucha.
A umowie sie dopiero w tygodniu, postatam sie jutro, bo to musze jechac do szpitala, a dzis byłam w przychodni

Edit: pojutrze oczywiście 🤦‍♀️

Ja mialam nadzieję ze to tylko czarnowidztwo... chyba tylko raz poszliśmy na zywioł... i jeszcze teraz stary do mnie czy wracamy do gumek na w razie czego, w sumie chyba ma racje? Kuźwa z moim szczęściem to chyba lepiej dmuchać na zimne🤦‍♀️
przede wszystkim to wydaje mi się, że w takim wypadku dużo lepiej jest zrobić laparoskopie

Witam się z Wami, chociaż czytam od kilku dni. Staramy się o drugie dziecko, mam już chłopca. Poronienie też mam za sobą. Wg badań robionych rok temu, że mną wszystko ok.

reklama
przede wszystkim to wydaje mi się, że w takim wypadku dużo lepiej jest zrobić laparoskopie
No czytam też o tym i masz racje, tylko juz teraz nie wiem jak to ogarnąć 🤦‍♀️ sprawdzę w poniedziałek co mam w szerszym pakiecie medi, bo może bedzie laparo to wykupie🤔

Do góry