reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
w ogóle chcę się z Wami podzielić czymś, może komuś się przyda.
OD półtora miesięca odbudowuje zerwaną barierę hydrolipidową skóry twarzy. Jeśli macie problem z zaczerwienioną, ściągniętą twarzą, warto zainteresować się tematem - u mnie różnica w wyglądzie twarzy jest ogrmona, pierwszy raz od lat nie wstydzę się chodzić bez mejkapu!!
Ja mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie porady 😬 robiłam kwasy u kosmetologa i nic to nie dało.

Ja dziś wciągnę ryż z truskawkami😍
I ogólnie mam randkę w domu z mężem, będziemy pic alkohol, może jemu coś niezdrowego, i obejrzymy jakiś film. Tylko jaki ? 🤔 polećcie coś !
Może rzeczywiście contratiempo :) jeśli lubicie dramaty to na maksa polecam Her (z joaquinem phoenixem) albo stary ale super Changeling z a. Jolie. Z kryminałów ja jestem wielka fanka denzela Washingtona wiec polecam wszystko, Man on fire, Fallen, Kolekcjoner kości. A widzieliście Marriage Story? Ten film mocno wbija w kanapę ale jest z tych cięższych. Na komediach za bardzo się nie znam ale hiszpański Toc Toc jest niezły, jest na netflix ;)

Ja mam problem z rozszerzonymi porami, przyjmuje wszystkie porady 😬 robiłam kwasy u kosmetologa i nic to nie dało.

Może rzeczywiście contratiempo :) jeśli lubicie dramaty to na maksa polecam Her (z joaquinem phoenixem) albo stary ale super Changeling z a. Jolie. Z kryminałów ja jestem wielka fanka denzela Washingtona wiec polecam wszystko, Man on fire, Fallen, Kolekcjoner kości. A widzieliście Marriage Story? Ten film mocno wbija w kanapę ale jest z tych cięższych. Na komediach za bardzo się nie znam ale hiszpański Toc Toc jest niezły, jest na netflix ;)
o, zapisuję sobie Marrige Stroy na liście do obejrzenia :D lubię takie wbijające w fotel.

@hachette a jeśli chodzi o rozszerzone pory to ja też mam problem z nimi i sporo czytałam jak to zwęzić i niestety może być tak, ze po prostu takie pory mamy i nie da się ich zwęzić :( a mejkapem to napewno na wielkie wyjścia baza silikonowa, mega zmniejsza widoczność.

O ja chętnie obejrze marriage story, moze nawet dzis😁

o, zapisuję sobie Marrige Stroy na liście do obejrzenia :D lubię takie wbijające w fotel.
Z takich cięższych tez polecam we need to talk about kevin

O ja chętnie obejrze marriage story, moze nawet dzis😁
Przygotuj sobie chusteczki ;) dla mnie sceny kłótni były tak mocne, ze musiałam sobie robić przerwy jakbym sama brała w nich udział 🙈

Z wbijających w fotel wyciskaczy lez polecam jeszcze "Bez mojej zgody" albo francuska "jutro będziemy szczesliwi". Albo taki starszy film "Przebudzenia"

reklama
Z wbijających w fotel wyciskaczy lez polecam jeszcze "Bez mojej zgody" albo francuska "jutro będziemy szczesliwi". Albo taki starszy film "Przebudzenia"
jutro będziemy szczęśliwi😭😭😭😭 oglądałam 5 milionów razy i zawsze wyje tak strasznie 😭😭
Dokładnie to samo mam z "niemożliwe" jak oglądałam pierwszy raz to 2 godziny po filmie dalej wyłam zapowietrzona😭

A "przebudzenie " masz na myśli to z przeszczepem serca? Bo jest kilka, ale ten jest super

Do góry