reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Mieli ozorem bez zastanowienia.
Już mnie przeprosił i oczywiście się obraził ze jak przyszedł przeprosić to ja powiedziałam ze to co mowi było nie miłe 🤦‍♀️
No to mój też się czasem obraża, ze jak przyjdzie się pogodzić to ja raczę nie przyjąć go z otwartymi ramionami tylko jeszcze jestem zła i coś mówię..

reklama
No to mój też się czasem obraża, ze jak przyjdzie się pogodzić to ja raczę nie przyjąć go z otwartymi ramionami tylko jeszcze jestem zła i coś mówię..
Mój rzadko kiedy przychodzi się pogodzić ;) co najwyżej później to obgadujemy a on się zachowuje tak jakby wszystko było ok. No chyba ze to ja się przestane odzywać ;)

Mój rzadko kiedy przychodzi się pogodzić ;) co najwyżej później to obgadujemy a on się zachowuje tak jakby wszystko było ok. No chyba ze to ja się przestane odzywać ;)
Mój też tak miał na początku i strasznie mnie to wkurzało, wiec chociaż trochę mi się udało wypracować

Jak tu dziś wieje nudą i spokojem... Czyżby wszystkie w pracy? A może w sex room'ach rozrabiacie?
Ja w sex roomie. Gdyby nie to że jestem w okolicy owulacji to bym wojnę zrobiła mojemu staremu. Ale byłam miła i sexowna. Bo siedział przed tv i stwierdził że ostatni cykl się stara i koniec bo już mu dwójka dzieci starczy. Nie komentowalam zbytnio bo jeszcze by stwierdził że już wogole nawet w tym cyklu odpuszcza 🤣 Gdyby nie te plemniki które potrzebuje to by już spał przed domem 🤣

A testy owu jaja sobie ze mnie robią i od 6dc cały czas takie same kreski więc pewnie cykl bezowulacyjny

Załączniki

• IMG_20220517_205311.jpg
    IMG_20220517_205311.jpg
    115,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry