reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

tam jest chyba napisane, że 6 dni po zapłodnieniu, więc 8 dni po owu by wychodziło :D
Owu miałam w zeszły wtorek... Myślicie, że jest jeszcze szansa na dwie kreski? Czułam 6 dni po owu, typowe objawy zagnieżdżenia, a dzisiaj wszystko ustąpiło 😑 nawet piersi jakoś szczególnie nie bolą, kluje jajnik z jednej strony, ale to pewnie przed @

reklama
A tu mój pink zrobiony tydzień temu wieczorem ❤️ oczywiście leży w szafce na pamiątkę 😆
IMG_20220505_055119.jpg

Owu miałam w zeszły wtorek... Myślicie, że jest jeszcze szansa na dwie kreski? Czułam 6 dni po owu, typowe objawy zagnieżdżenia, a dzisiaj wszystko ustąpiło 😑 nawet piersi jakoś szczególnie nie bolą, kluje jajnik z jednej strony, ale to pewnie przed @
Tak. Wielu osobom pozytywny test wychodzi 10 dpo

reklama
Oczywiście, ze jest jeszcze szansa na 2 kreski :)

Do góry