reklama
L
Ladycarooo
Gość
dla każdego inaczej. Dla mnie to był luz, bolało jak na okres lekko. Nie jest super przyjemne, ale w ogóle luz. Ale są dziewczyny, które bardzo boliDziewczyny a jak z badaniem drożności ? Znośne ? Czy bardzo boli?
Bez znieczulenia miałaś ?dla każdego inaczej. Dla mnie to był luz, bolało jak na okres lekko. Nie jest super przyjemne, ale w ogóle luz. Ale są dziewczyny, które bardzo boli
L
Ladycarooo
Gość
nawet nikt mi nie zaproponował tylko ja mialam sono hsg, nie wiem którą opcję będziesz Ty miećBez znieczulenia miałaś ?
Zygfrydka
Zaangażowana w BB
Miałam sono hsg, bez znieczulenia - ponoć nie jest konieczne. Bolało mnie mocno, ale na szczęście trwało to bardzo krótko więc do wytrzymania, ale nie powiem że nie miałam ochoty kopnąć lekarzaDziewczyny a jak z badaniem drożności ? Znośne ? Czy bardzo boli?
MartaS89
Fanka BB :)
Dziewczyny otrzymałam wyniki cytologii płynnej i genotypowania wirusa HPV ! Miałam HPV 16, który był odpowiedzialny za mojego raka szyjki macicy i jest czyściutko cytologia czyściutko i nie ma HPV po operacji tak bardzo się cieszę wszystkim z was życzę zdrówka i zdrowej ciąży !
hachette
Fanka BB :)
Mnie bolało jak piErun, a warto zaznaczyć, ze z zapaleniem wyrostka przechodziłam trzy dni i jak wylądowałam w szpitalu to się za głowę łapali jak to przeżyłamDziewczyny a jak z badaniem drożności ? Znośne ? Czy bardzo boli?
Zesralo się forum wcześniej a taka miałam ładna wypowiedz na temat faceta naszej nowej koleżanki i cała posZla w kosmos, ech. A co do adopcji to my oboje nie mówimy nie, mogłabym bez problemu adoptować i pokochać całym sercem cudze dziecko, ale w Polsce adopcja to droga przez mękę, wolałabym gołą dupą na rozżarzonym węglu usiąść niż szarpać się z OA i udowadniać, ze nadaje sie na matkę.
Agnes4312
Moderator
Ktoś tu wspomniał o fizjoterapii uroginekologicznej. Ja też skorzystałam i mega polecam. Miałam zbyt spięte mięśnie dna miednicy przez co bolało mnie uprawianie seksu. Tzn bolał mnie tylko moment wkładania penisa, potem mięśnie odpuszczały i już nic nie bolało. Ale czasem ból był tak silny, że musieliśmy przerwać na terapii fizjoterapeutka zrobiła wywiad, masowała mnie TAM i dała dużo ćwiczeń do domu po których mniej więcej po 3 miesiącach ból minął i już nie wrócił a w kontekcie starań o ciążę to mięśnie i tkanki muszą być dobrze dotlenione więc nie mogą być ciągle spięte. Mogę znowu polecić kilka kont na instagramie z obszerną wiedzą na ten temat
L
Ladycarooo
Gość
ja bardzo chętnie przytule profile na instaKtoś tu wspomniał o fizjoterapii uroginekologicznej. Ja też skorzystałam i mega polecam. Miałam zbyt spięte mięśnie dna miednicy przez co bolało mnie uprawianie seksu. Tzn bolał mnie tylko moment wkładania penisa, potem mięśnie odpuszczały i już nic nie bolało. Ale czasem ból był tak silny, że musieliśmy przerwać na terapii fizjoterapeutka zrobiła wywiad, masowała mnie TAM i dała dużo ćwiczeń do domu po których mniej więcej po 3 miesiącach ból minął i już nie wrócił a w kontekcie starań o ciążę to mięśnie i tkanki muszą być dobrze dotlenione więc nie mogą być ciągle spięte. Mogę znowu polecić kilka kont na instagramie z obszerną wiedzą na ten temat
reklama
Agnes4312
Moderator
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
Podziel się: