reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A tak z zabawnych historii to usłyszałam od zaprzyjaźnionej lekarki (ale nie ginekolog) żebym sobie od razu po CP in vitro zrobiła żeby się nie stresować... I sobie zwizualizowalam jak ide do kliniki i mowie w okienku " dzień dobry, poproszę invitro" 😂😂
Od mojej pierwszej wizyty w klinice do punkcji minęło pol roku 😂a gdzie tam jeszcze transfer

reklama
Nie wiem kiedy się to wysłało jak nie skończyłam pisać 😅
Jakie suple polecacie dla mojego starego, kończą mu się obecne i muszę zamówić nowe, aktualnie bierze Płodność Men ale śmierdzą niemiłosiernie🤣
Mój brał Fertilman plus, jak się udało to przestał i ciężko go zmusić do systematyczności. Teraz kupiłam pojemniczek na leki, sobie porozdzielam i jak będę mu dawać do rączki to ofc też spokojnie weźmie.

Do góry