reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Rzucicie okiem na wyniki mojego starego? Jeszcze jeden wynik ma przyjść w tygodniu, ogólnie chyba jest przyzwoicie tylko to wiązanie kwasem mnie martwi i obecność przeciwciał, ale czy słusznie? 🤔

Załączniki

• C577AB30-CAB6-49CA-B21B-9D42785C6F09.jpeg
    C577AB30-CAB6-49CA-B21B-9D42785C6F09.jpeg
    37,4 KB · Wyświetleń: 72
  • 1EB7647E-0D9F-4765-9657-1E392D5B091D.jpeg
    1EB7647E-0D9F-4765-9657-1E392D5B091D.jpeg
    41,9 KB · Wyświetleń: 74
  • CC75904A-3B4C-4728-9F90-6C3C5C41C111.jpeg
    CC75904A-3B4C-4728-9F90-6C3C5C41C111.jpeg
    57,7 KB · Wyświetleń: 72
  • 3351B851-A40B-4092-B0A3-2AACDAE237C0.jpeg
    3351B851-A40B-4092-B0A3-2AACDAE237C0.jpeg
    67,6 KB · Wyświetleń: 74
  • ABB58B2B-5F08-4CDB-820F-B68834573A0F.jpeg
    ABB58B2B-5F08-4CDB-820F-B68834573A0F.jpeg
    92,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Mój tez bedzie musial wkoncu iść na to badanie a broni się nogami rękami...😤 ile płaciliście za badanie nasienia? Cos dodatkowo trzeba mówić by wykonali czy wszystkie parametry będą w wyniku?

na większości się nie znam, ale lepkość za duża

No i PH jest wysokie. Miał kiedyś usg?
Patrzyłam właśnie na tę lepkość ale nie umiem znaleźć w necie nic konkretnego na ten temat. Usg miał robione rok temu i wszystko było ok.
Mój tez bedzie musial wkoncu iść na to badanie a broni się nogami rękami...😤 ile płaciliście za badanie nasienia? Cos dodatkowo trzeba mówić by wykonali czy wszystkie parametry będą w wyniku?
My za pakiet ten co powyżej płaciliśmy 850zl, ale to nie są badania podstawowe, podstawowe to te gdzie jest ocena mikro i makroskopowa, za te dodatkowe mar, wiązanie kwasem itd trzeba dopłacić.

Dziewczyny dostałam wyniki badań na chlamydie i ureoplasma i ureoplasma mam pozytywny.
Lekarz mówił, że to może mieć wpływ, macie jakieś doświadczenia z tą bakterią?
Czytam w necie bo wizyta dopiero 19.05 ale wiecie jak z wujkiem Google 😜
Miłej soboty ! Buziaki 😘

Ogólnie ta osoba (nie chcę pisać wprost bo łatwo by można było skojarzy fakty jakby ktoś tu przypadkiem znał) nie wie, że byłam w ciąży, że było CP i pocieszam się tym, że mówi mi o tym teraz, a nie w styczniu bo teraz jest ciężko, a wtedy to nie wiem jakbym to przeżyła :(

Ja się łapię na tym na maksa, muszę poruszyć ten temat na terapii bo zamiast chyba być lepiej to jest gorzej. Zdarza mi się myśleć, który to byłby tydzień, co bym w związku z tym robiła. Eh ... ładna pogoda w Wawie, a ja najchętniej bym przepłakała cały dzień
Bardzo to przykre, u mnie koleżanka z pracy zaszła w ciążę w tym samym czasie, termin miała tydzień przede mną i była już w firmie z bobasem.. ogólnie zaliczyli z chłopakiem wpadkę, a jak słuchałam, że wakacje ma z głowy, że nawet na rower nie wyjdzie to miałam ochotę trzasnąć ją w łeb... Po prostu wstałam i wyszłam z socjalnego... Wszystkie koleżanki wiedziały też o mojej ciąży i stracie.. Część rozumie, ale są takie co twierdzą, że zazdroszczę. Tak, to prawda, zazdroszczę w pozytywnym sensie! Ale nigdy, przenigdy nie życzyłam nikomu źle ( a takie plotki też były żeby koleżanka ze mną nie gadała bo ją urzeknę) kur...a co za ciemnogród.. I tak jak i Wy, mam wrażenie, że to już za mną i umiem żyć normalnie a potem bach... siedzę i myślę jak by mój skarb wyglądał, w święta w kościele trafiliśmy na chrzty i niestety też mi łzy poszły bo gdybym urodziła w marcu to chrzciny spokojnie w kwietniu mogły by być i od nowa spirala myślenia... Przepraszam, że takie długie te moje wypociny ale chyba też potrzebowałam się wyżalić..💔

reklama
Dziewczyny a jeśli na tescie zanika 2 kreska i nie było tego,, pik,, to znaczy że mogło nie dojść do owulacji?

Do góry