reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
właśnie @Zazuu powiedz mi, bo rozumiem, że lekarz musi wystawić mi skierowanie na drożność prawda? Czy jeśli wystawi mi je prywatny, to normalnie na nfz mogę je wykorzystać?
Ja chodzę prywatnie i dał mi skierowanie na laparoskopie diagnostyczna na NFZ do szpitala gdzie pracuje. Zabieg w znieczuleniu ogólnym. Na drugi dzień do domu i nic mnie nie bolało. Mam maleńka blizne w pępku i chyba gdzies poniżej linii majtek ale jej nie widać bo mam tam akurat rozstępy po ciąży. Kobieta co miała w tym samym dniu laparoskopie co ja też zaszła w 3 cyklu starań po zabiegu i urodziłyśmy w tym samym czasie dzieci z różnica kilku godzin 😃 Gdyby nie te 3 cykle to bym pomyślała że na tej laparoskopi zapladniaja pacjentki 🤣

Hej,
Zwracam się z pytaniem... co prawda jestem juz mama 2 chlopców ale najmlodszy ma 8 lat wiec tematy około ciążowe sa juz u mnie dawno nieaktualizowane.

Od paru dni miałam kłucie po jednej stronie w podbrzuszu i strasznie bolące piersi bo bokach i takie jakby igiełki w okolicy brodawek. Dzis jestem w 26 dniu cyklu, cykle mam zawsze co do dnia ksiazkowe 28 dni.
Na pierwsza bete zaniepokojona powyzszymi objawami poszłam 27.04 to byl 24 dc wyszło <1,2 (przy normach kobiety niecięzarne <5,0 mlU/ml progesteron tego dnia 15,10 .
Objawy nieustawały wiec dzisiaj powtorzyłam wyniki beta 10,99 mlU/l a progesteron 16,80 jesli chodzi o test sikany to w zasadzie negatyw...
pewnie nalezałoby powtórzyc bete w poniedziałek ?
Podpowiecie cos? https://******************/vendor/vanilla/nbbc/smileys/smile.gif
z Gory dziekuje!

Hej,
Zwracam się z pytaniem... co prawda jestem juz mama 2 chlopców ale najmlodszy ma 8 lat wiec tematy około ciążowe sa juz u mnie dawno nieaktualizowane.

Od paru dni miałam kłucie po jednej stronie w podbrzuszu i strasznie bolące piersi bo bokach i takie jakby igiełki w okolicy brodawek. Dzis jestem w 26 dniu cyklu, cykle mam zawsze co do dnia ksiazkowe 28 dni.
Na pierwsza bete zaniepokojona powyzszymi objawami poszłam 27.04 to byl 24 dc wyszło <1,2 (przy normach kobiety niecięzarne <5,0 mlU/ml progesteron tego dnia 15,10 .
Objawy nieustawały wiec dzisiaj powtorzyłam wyniki beta 10,99 mlU/l a progesteron 16,80 jesli chodzi o test sikany to w zasadzie negatyw...
Podpowiecie cos?
:)

z Gory dziekuje!
powtórz bete po 48 godzinach.

Hej,

Podpowiecie cos?
:)

z Gory dziekuje!
beta wskazuje na wczesną ciążę, powtórz za 48h przyrost.

za 48h nie bede miala jak bo weekend majowy, moze uda mi sie w poniedzialek choc wydaje mi sie ze wisiala karteczka ze 02.05 nieczynne... czy jesli zrobie 4.05 dopiero to ma to jakis sens?

reklama
Do góry