reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Też mam taką teorie ze stymulacja. Dwie pierwsze ciążę na stymulacji i dzieci urodzone po terminie zdrowe i piękne z bezproblemowych ciąż. Trzecia ciąża bez stymulacji bo wpadka i niestety w 9 tyg poronilam, czwarta ciąża bez stymulacji i niestety w 12 tyg poronilam. Teraz bez stymulacji nawet nie będę próbować 😃

Też mi na drożność wyszło że wszystko drozne jednak musieli coś przepchac mimo wszystko bo 3 miesiące później ciąża 🥰
miałaś może to hsg?

reklama
Mialam dzisiaj tsh zrobione. Wynik w normie niby ale pod względem starań jak myślicie?
20220428_181437.jpg

Mialam tez robione w grudniu wtedy mialam 2.43 i endokrynolog mowil ze ok pod względem staran

miałaś może to hsg?
Ja miałam laparoskopie diagnostyczna z droznoscia i czymś tam jeszcze. Wyszło wszystko drozne bez zrostów, wycięli mała torbiel tylko.

Mialam dzisiaj tsh zrobione. Wynik w normie niby ale pod względem starań jak myślicie?
Zobacz załącznik 1396496
Mialam tez robione w grudniu wtedy mialam 2.43 i endokrynolog mowil ze ok pod względem staran
Wydaje mi się że TSH nie powinno 2 przekraczać a najlepiej koło 1. Ale skoro endokrynolog mówi że ok to widocznie takie są normy.

Ja miałam laparoskopie diagnostyczna z droznoscia i czymś tam jeszcze. Wyszło wszystko drozne bez zrostów, wycięli mała torbiel tylko.

Wydaje mi się że TSH nie powinno 2 przekraczać a najlepiej koło 1. Ale skoro endokrynolog mówi że ok to widocznie takie są normy.
ja mam się umawiać właśnie po @ na sono hsg 🤔 i byłam ciekawa jak ten zabieg.

reklama
Do góry