reklama
Z
zaz208622
Gość
równie dobrze mogła być owu 29.03Słuszna uwaga…. Obserwacja i apka flow. A i seksowanie w okolicy 29 marca 8 kwietnia.
Serio apka to absolutnie żaden wyznacznik owu
Moonstone
Moderator
Dlaczego dzika wypatruje się z niecierpliwością?na apce i tak nie widać reakcji bo przecież nie działa ale cieszyć się!!! Wyczekiwałam go jak dzika
Z
zaz208622
Gość
ja byłam jak dzika nie obiekt wypatrywania miałam to nawet później sprostować, ale tak bardzo mi się nie chciałoDlaczego dzika wypatruje się z niecierpliwością?
Ceonis
Fanka BB :)
Tak, pobrali krew i wynik ma byc dzisiaj. Nic mnie nie bolało do tej pory, ale po tym badaniu (usg dowcipne) pobolewa podbrzusze, ale delikatnie. Kazali patrzeć, czy krwawienie się nasila. Było dość mocne, jak mnie badali i wpychali paluchy itp. Teraz tak sobie leżę i jakoś mocno nie leci, tylko plami. O wiele więcej leci mi z oczu, nie mogę przestać płakaćWszystko zależy od tego ile wynosi teraz beta badalas betę po tym jak wyniosła 30?
U mnie przy becie 630 padło podejrzenie ale mój jajowód był już napuchniety. Przy 1260 potwierdzili CP. Mialas plamienia ? Boli Cie coś? Pobrali już krew do bety ?
sylwiaks94
Aktywna w BB
Hej dziewczyny, Sylwia, 27 lat, jestem tutaj nowa i mam nadzieję, że mnie przygarnięcie
Jestem po CP (i niestety wycięcie jajowodu), staramy się z chłopakiem dopiero pol roku (chociaż dla mnie aż pół roku).
Pozdrawiam!
Jestem po CP (i niestety wycięcie jajowodu), staramy się z chłopakiem dopiero pol roku (chociaż dla mnie aż pół roku).
Pozdrawiam!
Carnation
Aktywna w BB
Dobrze, że ten syf za Tobą! Teraz już musi być dobrzeWłaśnie miałam usg w szpitalu. Beta już zerowa, lewy jajowód jeszcze lekko powiększony ale już mogę powiedzieć że wracam do życia, zamykam przygodę z CP
Dowiedziałam się też ze juz jestem przed owulacją, organizm jednak jest mądry bo owu z prawego jajnika aczkolwiek nic to nie zmienia. Zakaz ciąży przez min 3 miesiące a najlepiej czekać 6, chociaż pwiedziala mi że jeśli owu wypadnie mi w ostatnich dniach września to nie marnować cyklu czekam na termin wizyty za jakieś 4 tyg (może państwowo będą bardziej chętni na zrobienie mi drożności bo prywatnie się nie rwą narazie) no i tyle ... skończyła się właśnie moja pierwsza w życiu ciąża
L
Ladycarooo
Gość
Boże biedna!! Trzymalam mega za Ciebie kciuki! Jest mi smutno, że musisz przez to przechodzic ale może nie wszystko stracone...Tak, pobrali krew i wynik ma byc dzisiaj. Nic mnie nie bolało do tej pory, ale po tym badaniu (usg dowcipne) pobolewa podbrzusze, ale delikatnie. Kazali patrzeć, czy krwawienie się nasila. Było dość mocne, jak mnie badali i wpychali paluchy itp. Teraz tak sobie leżę i jakoś mocno nie leci, tylko plami. O wiele więcej leci mi z oczu, nie mogę przestać płakać
L
Ladycarooo
Gość
Siemanko! Witaj wśród nas, obyś nie na dlugo tu zagościłaHej dziewczyny, Sylwia, 27 lat, jestem tutaj nowa i mam nadzieję, że mnie przygarnięcie
Pozdrawiam!
reklama
Carnation
Aktywna w BB
Ja tak miałam. Właściwie cyce z rozmiaru B rosły w zastraszającym tempie u mnie to był jeden z pierwszych objawów, taki, którego nie dało się nie zauważyć muszę przyznać, że akurat dużego biustu w ciąży nie lubiłam.@Bibi89 brzmi jak nowy początek
@Zazuu - kupiłam eBook smoothie z twojego polecenia, faktycznie wyglada fajnie, będę się inspirować
Mam pytanie do osób które już w ciąży były - czy wrażliwe/powiększone/piekące/swędzące piersi na jej początku są zawsze? Czy któraś z Was miała normalna wielkość i „objętość”jak z połowy cyklu mimo ze była już w ciąży? Nie chodzi mi o doszukiwanie się objawów u mnie ale ciekawi mnie to po prostu
Podziel się: