reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
pierwsza była rok temu w lutym, biochem :( dlatego bardzo się boje, naprawdę. Ale nie mogę się stresować, bo nic dobrego mi z tego nie wyjdzie :)
Będzie dobrze ! Dawaj znać 🤞
A ja dalej odliczam, 38 dzień od zabiegu -. - To już 10 dni więcej niż zawsze... Wiem że może to trochę potrwać, zwłaszcza że gin 2tyg po zabiegu powiedział że może być za miesiąc, biorąc pod uwagę obraz usg... Czyli mogę jeszcze i tydzień czekać, uhhh... 🙄
Ja jestem dzis równo tydzień od podania metotreksatu i też czekam na okres ... dziś mnie bolał brzuch wiec myslalam ze to juz to .. ale jednak nie ... czy jest tu jakas poczekalnią? 🤭
no jak widać dalej tu jesteśmy 😜
A niektóre (czyt. Ja) nawet wróciły 🤷🏽‍♀️

Ja jestem dzis równo tydzień od podania metotreksatu i też czekam na okres ... dziś mnie bolał brzuch wiec myslalam ze to juz to .. ale jednak nie ... czy jest tu jakas poczekalnią? 🤭

w sumie @Ladycarooo odeszła, ale z innych pobudek 😂 Liczę, że jak wrócicie do gry to od razu w pierwszym cyklu bliźniaki zrobicie!

Też siedzę w "poczekalni". Odstawiłam duphaston, ale @jeszcze nie ma. Już nie mogę się doczekać.

Hejka ;) ja dzisiaj wielkie sprzątanie w domu robie okna, firany itd.
No i martwi mnie mój okres jakiś dziwny od wczoraj tyle co nic a to dopiero 4 dc.. ciągle coś.

reklama
Do góry