pluto_nova
Moderator
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaki pięknyTak się u mnie kurzy, że jegomość ślady na kanapie zostawia
Ja wszystko robię prywatnie. Pytałam tylko czy mogę anty TPO i anty TG zrobić sobie teraz oddzielnie? Kobietki powiedzcie.Przy kontrolach co kilka miesięcy zawsze dostaję skierowanie na komplet...
A kiedy robiłaś TSH, ft3 i 4 ? Ja bym chyba zrobiła razem bo one powinny być rozpatrywane razem.Ja wszystko robię prywatnie. Pytałam tylko czy mogę anty TPO i anty TG zrobić sobie teraz oddzielnie? Kobietki powiedzcie.
Wczoraj robiłamA kiedy robiłaś TSH, ft3 i 4 ? Ja bym chyba zrobiła razem bo one powinny być rozpatrywane razem.
Czyli lepiej zrobić cały pakiet? TSH,FT3,FT4,ANTY TPO I ANTY TG ?Wczoraj robiłam
Hej, dziękuję, wszystko dobrze@Ceonis co tam u Ciebie co tak zamilklas? Zbadałas przyrost bety?
Ok czyli jutro trzymam kciuki za piękny przyrostHej, dziękuję, wszystko dobrze
W sobotę chciałam zbadać. Miałam straszny tydzień, bo badanie bilansu w pracy, także pracowałam po 10-12 h i jestem wykończona. Przychodziłam do domu, a tu jeszcze coś na studia trzeba było i po prostu nie mialam czasu na nic. Coś tam Was podczytywałam, e wszystkiego nie dałam rady i chciałam dzisiaj nadrobić
Ogólnie czuje się dobrze, zadnych plamień, tylko brzuch ma dole mam mocno napięty i wydęty, ale jakoś specjalnie to nie przeszkadza, są gorsze rzeczy, ale wszystko zniosę tak jak każda z Was by zniosła
Bardzo dziękuję!Ok czyli jutro trzymam kciuki za piękny przyrost