reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Tak się u mnie kurzy, że jegomość ślady na kanapie zostawia 😂

Załączniki

• d5430d51-fc9c-43b2-a680-acce85365c22.jpg
    d5430d51-fc9c-43b2-a680-acce85365c22.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 82
  • 5347b626-75f5-4c3c-8393-23fcba61fe1b.jpg
    5347b626-75f5-4c3c-8393-23fcba61fe1b.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 75
reklama
@Ceonis co tam u Ciebie co tak zamilklas?😬 Zbadałas przyrost bety?
Hej, dziękuję, wszystko dobrze 🙂
W sobotę chciałam zbadać. Miałam straszny tydzień, bo badanie bilansu w pracy, także pracowałam po 10-12 h i jestem wykończona. Przychodziłam do domu, a tu jeszcze coś na studia trzeba było i po prostu nie mialam czasu na nic. Coś tam Was podczytywałam, e wszystkiego nie dałam rady i chciałam dzisiaj nadrobić 😄
Ogólnie czuje się dobrze, zadnych plamień, tylko brzuch ma dole mam mocno napięty i wydęty, ale jakoś specjalnie to nie przeszkadza, są gorsze rzeczy, ale wszystko zniosę tak jak każda z Was by zniosła 😉

Hej, dziękuję, wszystko dobrze 🙂
W sobotę chciałam zbadać. Miałam straszny tydzień, bo badanie bilansu w pracy, także pracowałam po 10-12 h i jestem wykończona. Przychodziłam do domu, a tu jeszcze coś na studia trzeba było i po prostu nie mialam czasu na nic. Coś tam Was podczytywałam, e wszystkiego nie dałam rady i chciałam dzisiaj nadrobić 😄
Ogólnie czuje się dobrze, zadnych plamień, tylko brzuch ma dole mam mocno napięty i wydęty, ale jakoś specjalnie to nie przeszkadza, są gorsze rzeczy, ale wszystko zniosę tak jak każda z Was by zniosła 😉
Ok czyli jutro trzymam kciuki za piękny przyrost 🥰

reklama
Ok czyli jutro trzymam kciuki za piękny przyrost 🥰
Bardzo dziękuję! ❤️
Ja nawet nie przeniosłam się na żaden wątek dla mamusiek i chyba nie będę tego robić, bo ja nie lubię jakoś słodko-pierdzących rozmów. Nie mam jeszcze pewności, czy wszystko będzie ok, na usg się wybiorę w przyszłym tyg. Choć mam gdzieś z tyłu głowy takie przeczucie, że będzie dobrze.
Jest weekend i mam ochotę na jakieś winko, za winem będę płakać rzewnymi łzami 🙈

Do góry