reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Tak się u mnie kurzy, że jegomość ślady na kanapie zostawia 😂

Załączniki

• d5430d51-fc9c-43b2-a680-acce85365c22.jpg
    d5430d51-fc9c-43b2-a680-acce85365c22.jpg
    53,9 KB · Wyświetleń: 91
  • 5347b626-75f5-4c3c-8393-23fcba61fe1b.jpg
    5347b626-75f5-4c3c-8393-23fcba61fe1b.jpg
    71,9 KB · Wyświetleń: 80
reklama
@Ceonis co tam u Ciebie co tak zamilklas?😬 Zbadałas przyrost bety?
Hej, dziękuję, wszystko dobrze 🙂
W sobotę chciałam zbadać. Miałam straszny tydzień, bo badanie bilansu w pracy, także pracowałam po 10-12 h i jestem wykończona. Przychodziłam do domu, a tu jeszcze coś na studia trzeba było i po prostu nie mialam czasu na nic. Coś tam Was podczytywałam, e wszystkiego nie dałam rady i chciałam dzisiaj nadrobić 😄
Ogólnie czuje się dobrze, zadnych plamień, tylko brzuch ma dole mam mocno napięty i wydęty, ale jakoś specjalnie to nie przeszkadza, są gorsze rzeczy, ale wszystko zniosę tak jak każda z Was by zniosła 😉

Hej, dziękuję, wszystko dobrze 🙂
W sobotę chciałam zbadać. Miałam straszny tydzień, bo badanie bilansu w pracy, także pracowałam po 10-12 h i jestem wykończona. Przychodziłam do domu, a tu jeszcze coś na studia trzeba było i po prostu nie mialam czasu na nic. Coś tam Was podczytywałam, e wszystkiego nie dałam rady i chciałam dzisiaj nadrobić 😄
Ogólnie czuje się dobrze, zadnych plamień, tylko brzuch ma dole mam mocno napięty i wydęty, ale jakoś specjalnie to nie przeszkadza, są gorsze rzeczy, ale wszystko zniosę tak jak każda z Was by zniosła 😉
Ok czyli jutro trzymam kciuki za piękny przyrost 🥰

reklama
Ok czyli jutro trzymam kciuki za piękny przyrost 🥰
Bardzo dziękuję! ❤️
Ja nawet nie przeniosłam się na żaden wątek dla mamusiek i chyba nie będę tego robić, bo ja nie lubię jakoś słodko-pierdzących rozmów. Nie mam jeszcze pewności, czy wszystko będzie ok, na usg się wybiorę w przyszłym tyg. Choć mam gdzieś z tyłu głowy takie przeczucie, że będzie dobrze.
Jest weekend i mam ochotę na jakieś winko, za winem będę płakać rzewnymi łzami 🙈

Do góry