reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2022

reklama
ooo też mi by sie przydało bo dawno nie byliśmy juz na wyjeździe..
my mamy zaplanowaną Grecję na 8 czerwca i już się doczekać nie mogę... Ale boje się, ze sytuacja na świecie pokrzyżuje nam plany :/
Ale też moje urodziny wypadają w maju w weekend wiec chciałabym wyskoczyć gdzieś :)

Może Toruń? Urokliwe uliczki na spacery i zjeść tez jest gdzie, można usiąść nad Wisłą i zrobić sobie piknik ;) a z takich mniejszych miejscowości to może gdzieś dalej, np góry stołowe? Schronisko pasterka to wymarzona baza wypadowa w niewysokie góry, widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane ;)

my mamy zaplanowaną Grecję na 8 czerwca i już się doczekać nie mogę... Ale boje się, ze sytuacja na świecie pokrzyżuje nam plany :/
Ale też moje urodziny wypadają w maju w weekend wiec chciałabym wyskoczyć gdzieś :)
Albo na podlasie zapolować na łosie :D zapolować z aparatem oczywiście, zapakować rowery w auto, tam są oszałamiające trasy rowerowe :)

Laski, polećcie, do jakiego miesjca w PL warto jechać na weekend? Fajnie jakby nie była to głusz, tylko gdzieś, gdzie można fajnie zjeść i odpocząć :)
kolega z pracy polecał mi ostatnio wiatrakowo-kazimierz dolny, bo szukałam miejsca na rocznicę. Nie byłam jeszcze, ale chyba wybiorę się tam ma rocznicę

Może Toruń? Urokliwe uliczki na spacery i zjeść tez jest gdzie, można usiąść nad Wisłą i zrobić sobie piknik ;) a z takich mniejszych miejscowości to może gdzieś dalej, np góry stołowe? Schronisko pasterka to wymarzona baza wypadowa w niewysokie góry, widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane ;)
byłam w zeszłym roku w czerwcu na rocznicę,zgadza się super miasto . Wrocław też mi się podobał.

reklama
Do góry