reklama
Carolina123
Fanka BB :)
ja żeby nie beta myślałbym że @ mi się przesunęła.Ja to w ogole z okna widze laboratorium, mam doslwnie 200m i tak sobie myśle moze
Iść pierwszy raz w życiu zrobić betę, ale potem sobie myśle - idz durna babo, na jakiej podstawie ? Kasę wydasz a zanim będzie wynik to okres się rozkręci.
Boże człowiek stary a głupi
Carolina123
na testach była biel. No może raz nawet zobaczyłam szarawą fabryczną krechę .ja żeby nie beta myślałbym że @ mi się przesunęła.
Hejka ja to teraz nie wiem co myśleć jestem 2 dzień po dodatnich testach owulacyjnych dziś 18dc oczywiście staraliśmy w te dni a dziś mam takie mdłości ze ledwo funkcjonuje ale to nie możliwe by tak szybko były objawy. Czy owulacja może powodować mdłości? Jestem po ciąży biochemicznej ktora Była w połowie marca.
Ceonis
QUOTE="MamaR, post: 22422565, member: 192074"]
@Ceonis jak sytuacja u Ciebie? Byłaś powtórzyć beta hcg?
[/QUOTE]
Nie byłam, obraziłam się na betę. A skoro rośnie co 48 h, to nawet gdyby cudem urosla to byłoby coś ponad 3, jak ostatnio miałam 1.53. Więc nadal negatywna. Robiłam tylko sikacza i dalej blada kreska, pewnie długo ovi się uyrzymuje
[/QUOTE]
Nie byłam, obraziłam się na betę. A skoro rośnie co 48 h, to nawet gdyby cudem urosla to byłoby coś ponad 3, jak ostatnio miałam 1.53. Więc nadal negatywna. Robiłam tylko sikacza i dalej blada kreska, pewnie długo ovi się uyrzymuje
MamaR
Nie byłam, obraziłam się na betę. A skoro rośnie co 48 h, to nawet gdyby cudem urosla to byłoby coś ponad 3, jak ostatnio miałam 1.53. Więc nadal negatywna. Robiłam tylko sikacza i dalej blada kreska, pewnie długo ovi się uyrzymujeQUOTE="MamaR, post: 22422565, member: 192074"]
[/QUOTE]
Ale jak rośnie to znaczy że to nie pozostałość z ovitrelle To czekamy co przyniosą kolejne dni
Nel331
Ja wczoraj rano lekko zabarwiony śluz na różowo, i wieczorem, dziś już za każdym razem jak jestem w toalecie wiec ja się już nie łudzę. Ale pójść dla samego pójścia bo nigdy nie byłam to czemu niena testach była biel. No może raz nawet zobaczyłam szarawą fabryczną krechę .
Ceonis
Ale jak rośnie to znaczy że to nie pozostałość z ovitrelle To czekamy co przyniosą kolejne dniNie byłam, obraziłam się na betę. A skoro rośnie co 48 h, to nawet gdyby cudem urosla to byłoby coś ponad 3, jak ostatnio miałam 1.53. Więc nadal negatywna. Robiłam tylko sikacza i dalej blada kreska, pewnie długo ovi się uyrzymuje
[/QUOTE]
Jestem tak negatywnie nastawiona, że nie chce będę sikacze robiła, choć jutro powinnam dostać okres. No najdalej w środę.
L
Ladycarooo
Gość
no ja za bete z progiem zaplacilam 130 zł... to dziekuje bardzo. Teraz sobie obiecałam, ze pójdę na betę jak 2 dni pod rząd bedzie kreska bez wątpliwości. I nie to, że na 1 teście jest a na drugim nie ma.Ja od października latałam co miesiąc, żeby wiedzieć.. i co miesiąc 40 zł w błoto... W marcu odpuściłam ale za to testowałam jak głupia
reklama
Carolina123
eeee nic ciekawego standardowe kłucieJa wczoraj rano lekko zabarwiony śluz na różowo, i wieczorem, dziś już za każdym razem jak jestem w toalecie wiec ja się już nie łudzę. Ale pójść dla samego pójścia bo nigdy nie byłam to czemu nie
Podziel się: