reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Ja to w ogole z okna widze laboratorium, mam doslwnie 200m i tak sobie myśle moze
Iść pierwszy raz w życiu zrobić betę, ale potem sobie myśle - idz durna babo, na jakiej podstawie ? Kasę wydasz a zanim będzie wynik to okres się rozkręci.
Boże człowiek stary a głupi
ja żeby nie beta myślałbym że @ mi się przesunęła.

Hejka ja to teraz nie wiem co myśleć jestem 2 dzień po dodatnich testach owulacyjnych dziś 18dc oczywiście staraliśmy w te dni a dziś mam takie mdłości ze ledwo funkcjonuje ale to nie możliwe by tak szybko były objawy. Czy owulacja może powodować mdłości? Jestem po ciąży biochemicznej ktora Była w połowie marca.

QUOTE="MamaR, post: 22422565, member: 192074"]
@Ceonis jak sytuacja u Ciebie? Byłaś powtórzyć beta hcg?
[/QUOTE]
Nie byłam, obraziłam się na betę. A skoro rośnie co 48 h, to nawet gdyby cudem urosla to byłoby coś ponad 3, jak ostatnio miałam 1.53. Więc nadal negatywna. Robiłam tylko sikacza i dalej blada kreska, pewnie długo ovi się uyrzymuje

QUOTE="MamaR, post: 22422565, member: 192074"]
@Ceonis jak sytuacja u Ciebie? Byłaś powtórzyć beta hcg?
Nie byłam, obraziłam się na betę. A skoro rośnie co 48 h, to nawet gdyby cudem urosla to byłoby coś ponad 3, jak ostatnio miałam 1.53. Więc nadal negatywna. Robiłam tylko sikacza i dalej blada kreska, pewnie długo ovi się uyrzymuje
[/QUOTE]
Ale jak rośnie to znaczy że to nie pozostałość z ovitrelle 😉 To czekamy co przyniosą kolejne dni 😄

Ale jak rośnie to znaczy że to nie pozostałość z ovitrelle 😉 To czekamy co przyniosą kolejne dni 😄
[/QUOTE]
Jestem tak negatywnie nastawiona, że nie chce 😂 będę sikacze robiła, choć jutro powinnam dostać okres. No najdalej w środę.

reklama
Do góry