reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

To ja od razu zapytam i przepraszam, jedli pytanie głupie, ale pierwszy raz robiłam proga w 21 dc i wiem tylko tyle, ze wynik był 31 tzn, ze była owu. Ale mogę przypuszczać, ze była ona 7-8 dni od badania? Lekarz kazał mi zrobić tego konkretnego dnia. Wiem, ze przed okresem spada, ale nie wiem ile przed 🤷‍♀️
Jeśli głupie to Sory ale tak mi się pomyślało😂

reklama
W końcu 😀 mam nadzieje ze wszystko mi się uspokaja, zaznaczę ze nie miałam plamienia wgl 🙏🏼 Ciekawe zastanawiam się może mi się tak wszystko pomieszało ponieważ w grudniu miałam covida i od tamtego momentu miałam szaleństwo z moim cyklem 🙋🏼‍♀️
tak, covid jak zresztą każda infekcja mógł wpłynąć na rozregulowanie cyklu. Tak czy tak owu była! Kciuki za ciążę 🤞

Ja to wiem, ale znalazłam opracowania mówiące o 3 miesiącach i o 12.
A biorąc różnice jakie są różnych krajach odnośnie ciąży to może być Hiszpanii inaczej niż w Polsce. Stąd mój komentarz
Rozumiem. Wytyczne w UK mówią o 6 miesiącach po zakończeniu leczenia, niestety nie orientuje się jak jest w PL.

reklama
Czy to znaczy, ze już po wszystkim? Może to głupie pytanie, ale nigdy nie miałam takiej bety i nie wiem czy to zle.
Gdyby była w macicy to super ale niestety... w macicy nic nie ma... ulokowalo się w lewym jajowodzie. Mam do wyboru albo metotreksat i przerwa 6 miesięcy od starań albo laparoskopia i wycięcie jajowodu jeszcze dziś... 😭

Do góry