reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

To ja od razu zapytam i przepraszam, jedli pytanie głupie, ale pierwszy raz robiłam proga w 21 dc i wiem tylko tyle, ze wynik był 31 tzn, ze była owu. Ale mogę przypuszczać, ze była ona 7-8 dni od badania? Lekarz kazał mi zrobić tego konkretnego dnia. Wiem, ze przed okresem spada, ale nie wiem ile przed 🤷‍♀️
Jeśli głupie to Sory ale tak mi się pomyślało😂

reklama
W końcu 😀 mam nadzieje ze wszystko mi się uspokaja, zaznaczę ze nie miałam plamienia wgl 🙏🏼 Ciekawe zastanawiam się może mi się tak wszystko pomieszało ponieważ w grudniu miałam covida i od tamtego momentu miałam szaleństwo z moim cyklem 🙋🏼‍♀️
tak, covid jak zresztą każda infekcja mógł wpłynąć na rozregulowanie cyklu. Tak czy tak owu była! Kciuki za ciążę 🤞

Ja to wiem, ale znalazłam opracowania mówiące o 3 miesiącach i o 12.
A biorąc różnice jakie są różnych krajach odnośnie ciąży to może być Hiszpanii inaczej niż w Polsce. Stąd mój komentarz
Rozumiem. Wytyczne w UK mówią o 6 miesiącach po zakończeniu leczenia, niestety nie orientuje się jak jest w PL.

reklama
Czy to znaczy, ze już po wszystkim? Może to głupie pytanie, ale nigdy nie miałam takiej bety i nie wiem czy to zle.
Gdyby była w macicy to super ale niestety... w macicy nic nie ma... ulokowalo się w lewym jajowodzie. Mam do wyboru albo metotreksat i przerwa 6 miesięcy od starań albo laparoskopia i wycięcie jajowodu jeszcze dziś... 😭

Do góry