olka11135
Fanka BB :)
każda z Nas jest lachonem
Dokładnie - każda jest piękna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
każda z Nas jest lachonem
Rozumiem, jak w ogóle do tego podchodzisz? Nas tez czeka iui ale zupełnie tego nie czuję, tyle się naczytałam i naoglądałam na yt, ze inseminacja to jest w ogóle jakiś promil powidzenia, ze jestem na maksa zniechęconawciąż bez entuzjazmu u mnie będzie trzeba podejść do iui, ale stety niestety musimy się do tego organizacyjnie przygotować i napewno nie podejdę do tego w tym miesiącu, bo już właśnie skończyłam okres
No chwal się, chwal bo masz czym! marzy mi się pole dance ale w moim pipidowku nic nie ma powiedz, czy to bardzo trudne?A propo rozkminy o moim kolorze włosów to proszę uprzejmie:
Zobacz załącznik 1385498
Polecam ta pozycje po seksie.
Tak, chce sie pochwalić xD
Jutro o 10 mam wizytę w szpitalu I mam nadzieję że już się czegoś konkretnego dowiem. Dziś czuje się wyśmienicie, mogłabym ćwiczyć tą jogę jak marzyłam ale mam absolutny nakaz leżenia narazieA jak tam u Ciebie? Czy już jest ostateczny werdykt?
Jaka cudowna, radosna fotkaAz poszukałam jakieś zdjęcia- ja przed covidem :
Zobacz załącznik 1385521
kochana! Nawet jeśli jest 15kg na plusie to jest czad! Ja zawsze ważyłam 45kg, tylko w ciążach tyłam, a po 30-tce kilogramy zaczęły mi iść do góry aktualnie jest 56,9 kg, niby bmi prawidłowe, ale ja już widzę jak mi się boczki odkładają Dlatego sobie w zaciszu domowym coś tam podćwiczuje na latoAz poszukałam jakieś zdjęcia- ja przed covidem :
Zobacz załącznik 1385521
Hej! Wiem, że pytanie nie do mnie, ale z tym promilem to trochę prawda... 11% ?! Co to jest?! U nas w statystykach podają, że z zamrożonego nasienia jest o wiele lepiej - 22%... No ale to w przypadku problemu z nasieniem partnera. Nie ma że każę im zamrozić nasienie mojego, żeby szanse zwiększyć :-(Rozumiem, jak w ogóle do tego podchodzisz? Nas tez czeka iui ale zupełnie tego nie czuję, tyle się naczytałam i naoglądałam na yt, ze inseminacja to jest w ogóle jakiś promil powidzenia, ze jestem na maksa zniechęcona
Trzymam kciuki i wspieram, cokolwiek się zadzieje.Jutro o 10 mam wizytę w szpitalu I mam nadzieję że już się czegoś konkretnego dowiem. Dziś czuje się wyśmienicie, mogłabym ćwiczyć tą jogę jak marzyłam ale mam absolutny nakaz leżenia narazie