reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
A propo rozkminy o moim kolorze włosów to proszę uprzejmie:
received_470451997476693.jpeg

Polecam ta pozycje po seksie.
Tak, chce sie pochwalić xD

Ja też chętnie bym jakąś dramę przytuliła. Jestem w takim stanie psychicznym ze bym sie nawet włączyła, a rzadko mi się to zdazra
Chyba zacznę przeglądać inne wątki w poszukiwaniu takich uciech, nie miałam pojęcia, że są takie akcje w miejscu, gdzie każda wie po co i dlaczego tu jest. You made my day 🥳
Oooo wczoraj była dobra beka na nowym wątku :D Ale to beka, nie drama, weszłam całkiem przypadkiem (kliknęło mi się samo) bo nigdy nie czytam nowych wątków, ledwo tu nadążam nadrabiać :) Przez komentarze @Zazuu myślałam że skisnę ze śmiechu 😂😂😂
Ah, a ostatnio laska stwierdziła "po wynikach tarczycowych" że jest w ciąży 😂Ale testu nie zrobiła.
ja🙋‍♀️🙋‍♀️ znaczy już byłam przez chwilę, teraz magazynujemy towar i w weekend robimy dziecko. Dziś pęcherzyk 21,5/22 mm więc do niedzieli powinien wybuchnąć
Po tym poście pomyślałam że jesteśmy trochę jak faceci, którzy cieszą się że ich kolega będzie uprawiał seks, nawet jeśli oni w danym momencie nie mogą 😁
https://media.tenor.com/images/56e2d8d2255945a1f46eeabc7020ad72/tenor.gif
A propo rozkminy o moim kolorze włosów to proszę uprzejmie:
Zobacz załącznik 1385498
Polecam ta pozycje po seksie.
Tak, chce sie pochwalić xD
O Krystek! Ale nas wszystkie zszokowałaś :O

reklama
Do góry