reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

reklama
Miałam się nie wtrącać, ale zaraz nie wytrzymam... @Ceonis to stary Cię kuł pindolem, a nie zniosłaś smrodu bo meksykańskie żarcie jadł 😂
a Ty @Ladycarooo jesteś jej jakąś psiapsi, bo te ciążę to chyba się w mózgu umiejscowiły i przeszkadzają myśleć i czytać regulamin 😂
sluhaj tk to se morzesz do swojej rodziny sie odzywac ja tak mialam a mojej kolerzanki sistry mama miala krese 2 dni po owulacji i miesiaczke do 8 miesiaca i ona nie wiedziala ze jest ciazy a ty madrzysz sie. co to za forum ide s tego miejsca pelnego jadu

Oczywiście że wszystko jest w głowie! Widzicie, ja pojechałam na wakacje do polski, przestałam myśleć i boom! Cionsz! A że trochę nie wyszło to inna sprawa. Widocznie za późno przestałam myśleć 🤷🏽‍♀️

reklama
Jak nie miałam krwawienia interpolacyjnego to to nie było to nie znasz się to się nie wypowiadaj
uwazaj na slowa dziewcynko co otrafisz klapac ozorem a pewnie w zyciu sowa nie wyddusisz ha ha a poza tym to chlopak pisze bo mja dziewczyna poplakala sie przez was i ten wasz jad ja nie wiem jak kobiety moga byc takie okropne dla siebie mowie wam to rpzez to nie mzoecie zajsc w ciaze bo akrma wraca

Do góry