reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
20211014_083811.jpg

Dziewczyny słuchajcie byłam w takiej sytuacji jak Wy, staralismy się 3 miesiac juz myslalam ze nic nam nie pkomoze ale odpuscilam przestalam robic testy owulacyjne i meirzyc temp i dzis 5 dni rpzed miesiaczka (ale odpuscilam i nie myslalam) zrobilam test i taki wynik!!! wszystko jest w głowe!!!!!

Zobacz załącznik 1385416
Dziewczyny słuchajcie byłam w takiej sytuacji jak Wy, staralismy się 3 miesiac juz myslalam ze nic nam nie pkomoze ale odpuscilam przestalam robic testy owulacyjne i meirzyc temp i dzis 5 dni rpzed miesiaczka (ale odpuscilam i nie myslalam) zrobilam test i taki wynik!!! wszystko jest w głowe!!!!!
rozumiem, że tak bardzo odpuściłaś, że przestaliście się kochać bez zapezpieczenia, a plemniki okazały się tak jurne, że wydrążyły dziurki w prezerwatywie? 🤔

rozumiem, że tak bardzo odpuściłaś, że przestaliście się kochać bez zapezpieczenia, a plemniki okazały się tak jurne, że wydrążyły dziurki w prezerwatywie? 🤔
wiesz co jus niemusisz tak pluc jadem chcialam sie podzielic swoja historia ja byam na staraczkach 1982 i tam nikt mnie nie wyzucal dziewczyny nie pluly jadem a wy jestescie sfrustrowane napewno dlateog nie morzecie zajsc taki wasz los ha ha

@coca ja tez o Tobie dziś myślałam 😁 cały czas pauzujesz? Czy moze jakies nowe plany, perspektywy?
wciąż bez entuzjazmu u mnie 🤣 będzie trzeba podejść do iui, ale stety niestety musimy się do tego organizacyjnie przygotować i napewno nie podejdę do tego w tym miesiącu, bo już właśnie skończyłam okres 😝

To jest ten moment, w którym któraś z Was przyznaje się, że nie jest staraczką tylko mężem staraczki o wszedł tu mu żona mówiła jakie jesteśmy okrutne
sluhaj nie jestesmy koelrzankami zjamij sie wlasnymi sprawami to ze ty mi powiezz ze mam cos zobic to ja nie bede ty lepiej idz robic dziecko haha bo ten jad ci jajowody zapchal i nie mow ludziom co maja robic zalosna dziewczynko

reklama
Do góry