Hope99
Fanka BB :)
Sklep play- wpisujesz babyboom forum i tam masz niby aplikacje która de facto działa troche jak przeglądarka ale ja ją używam i jest spoko.Jak mieć taką apke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sklep play- wpisujesz babyboom forum i tam masz niby aplikacje która de facto działa troche jak przeglądarka ale ja ją używam i jest spoko.Jak mieć taką apke
nie mam sklepu play na swoim zjebanym telefonie no całe życie pod górkę. Trudno. Będę miała odwyk od bbSklep play- wpisujesz babyboom forum i tam masz niby aplikacje która de facto działa troche jak przeglądarka ale ja ją używam i jest spoko.
Kategorycznie zabraniam zamówiłam dzisiaj z testdna test na trombofilię i potrzebuję Twojej analizy jak tylko będą wyniki w ogóle Twoja wiedza jest bezcennanie mam sklepu play na swoim zjebanym telefonie no całe życie pod górkę. Trudno. Będę miała odwyk od bb
te wyniki są tak jasno napisane, że nie da się ich nie ogarnąć jeszcxe piszą pogrubioną czerwoną czcionkąKategorycznie zabraniam zamówiłam dzisiaj z testdna test na trombofilię i potrzebuję Twojej analizy jak tylko będą wyniki w ogóle Twoja wiedza jest bezcenna
a na profilówce to Ty?A w życiu! Ciemne włosy ciemne oczy jak na przyszywaną hiszpankę przystało
ja tez ale stwierdziłam ze nie podzielę się tym przemyśleniem, a jednak nie jestem sama hahajesteś blondyną? Wyobrażałam sobie Ciebie w brązowych włosach
Jak masz iphone to na App store powinno też być takie cośnie mam sklepu play na swoim zjebanym telefonie no całe życie pod górkę. Trudno. Będę miała odwyk od bb
Ale to nic nie zmienia dopóki ich nie potwierdzisz to nie uwierzęte wyniki są tak jasno napisane, że nie da się ich nie ogarnąć jeszcxe piszą pogrubioną czerwoną czcionką
na starość mi trochę pociemniały, ale już od jakiś czterech lat jestem w naturalnym kolorze. No i na lato mi same jaśnieją od słońca Teraz mam od spodu ciemniejsze Na tym zdjeciu dość ciemne wyszły, ale to październik 2020 Jak byłam mała to miałam dosłownie białe włosy, ale to dopiero gdzieś mając 4 latka, bo wcześniej byłam łysa, a jak zaczęły mi rosnąć to wyglądałam jak chłopak Mam tak mizerne włosy, że masakraja Ciebie sobie wyobrażałam jako szatynkę, a @Bibi89 jako blondynkę