reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

a na profilówce to Ty? :D
Ej w ogóle sorry, ze nie pamiętam, ale Ty masz faceta Hiszpana tak? Nie to ze Polak i mieszkacie w esp?
Tak, na profilowce to ja 😂😂 100 kg cięższa rozmyślająca nad tym jak się robi dzieci poprawnie 😂😂
Si, mój partner jest hiszpanem, a raczej katalonczykiem bo oni nie lubią być nazywani hiszpanami 🤷🏽‍♀️

reklama
@Ceonis no ja bym 2 brała <3
@hachette ja też ogólnie miałam suknie z bardzo zdobnym gorsetem i brokatowym dołem. Była super wygodna i nic mnie nie uwierało :D aż się pochwalę :D

Zobacz załącznik 1384903
Piękna 🤩 ja ku mojemu zaskoczeniu najlepiej wyglądam w sukni bez ramiączek :) ale mam spory biust i nie musze się martwić o to, ze będzie mi spadać albo odstawać :)
Chciałam tylko powiedzieć, że umarła apka z której do tej pory korzystałam. Nowa jest strasznym gównem i nie da się nic zrobić ani znaleźć, nie pokazują się wiadomości najnowsze i jak wchodze na wątek to zawsze jestem na pierwszej stronie więc pewnie zakończę przygodę z forum bo przecież tak się nie da żyć 😂
Ja ściągnęłam ta apke i od razu usunęłam, zero powiadomień, nic, w ogóle nie dało się z tego korzystać 🙈 od samego początku mam forum otwarte w przeglądarce 😬

Przy tym gorsecie ciężko będzie iść z brzuchem ale niestety chyba mi to nie grozi, wczoraj na monitoringu dwa duże pecherzyki ale bez wzgórka jajonosnego wiec nawet nie dostałam ovitrelle, bo nic z tego nie będzie. Dostałam kontakt do lekarza z kliniki leczenia niepłodności ale zanim się umówię, zrobię znowu badania itd to kolejny cykl minie.
Matko pierwsze słyszę o jakimś wzgorku jajonosnym 😱 ja mialam pęcherzyk jeden, 2 razy byłam na monicie i raz miał 16mm a potem 19mm, więc chyba rósł normalnie, dostałam ovi do podania 3 dni później

reklama
kurde, wszystkie laski chyba i z tego i z drugiego mojego wątku uważały, ze jestem brunetką xD ciekawe dlaczego xDD
Jak o tym myślę dlaczego, to chyba dlatego, że avatar masz w ciemnych kolorach i jeszcze Twój nick brzmi brunetkowo 😂 dla mnie np liczby mają kolory, każdy wie, że np 5 jest niebieskie a 3 zielone. 8 jest czerwone itp 😂😂😂

Do góry