reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

Ile jesteś dni po owulacji? Zresztą Tobie przez tą histero owulka się przesunęła 😉
Ogólnie to Ci powiem, bo rozkmniam to codziennie po 2 godziny xD
Owulkę według kalendarium miałam w sobote 19 marca, ale nic nie czulam i miałą suszę jak Sahara. A i testy owu blade jak dupa.
Obraziłam się więc na testy, ale przeszło mi w poniedziałek i test był taki w miarę ciemny ale nie pozytywny i miałam ślizgawicę. We wtorek wieczorem bardzo bolał mnie brzuch - myślę, owulka się przesunęła. I doszłam do wniosku, ze w momencie mojego konfliktu z testami był peak (niedziela) i w pon już bledły testy a we wtorek 22 marca była owulka i wtedy był seks. Jeśli moje pieczołowite obliczenia są poprawne, jestem dziś 8dpo.
:D

reklama
Nie, jednak nie badałam Pai. Powiem szczerze, że kompletnie mi wyleciało z głowy poszłam na badanie jakaś nie ogarnięta dałam kartkę od gin i nawet nic nie dokladałam. Ale generalnie jestem w szoku miałam na wyniki czekać do 40 dni, a były po 8. Generalnie wiecie jak to jest zawsze wydawało mi się, że jestem okazem zdrowia, a teraz okazało się, że nie jest tak kolorowo .

Ogólnie to Ci powiem, bo rozkmniam to codziennie po 2 godziny xD
Owulkę według kalendarium miałam w sobote 19 marca, ale nic nie czulam i miałą suszę jak Sahara. A i testy owu blade jak dupa.
Obraziłam się więc na testy, ale przeszło mi w poniedziałek i test był taki w miarę ciemny ale nie pozytywny i miałam ślizgawicę. We wtorek wieczorem bardzo bolał mnie brzuch - myślę, owulka się przesunęła. I doszłam do wniosku, ze w momencie mojego konfliktu z testami był peak (niedziela) i w pon już bledły testy a we wtorek 22 marca była owulka i wtedy był seks. Jeśli moje pieczołowite obliczenia są poprawne, jestem dziś 8dpo.
:D
No to już wyższa matematyka 😂 ale to na test w takim razie za wcześnie, nawet beta by chyba mogła nie wyjść. Czekaj grzecznie z nami na ławce i nie marudź 😘 testuj codziennie 😁

Cześć robaczki 😁

Czy poziom tych wyników (na pierwszy raz) w 10dc będzie dobrym pomysłem? Słyszałam że najlepiej do 5dc zrobić... 🤔
✔️Estradiol

✔️FSH

✔️LH

✔️Prolaktyna

✔️Progesteron

✔️TSH

reklama

Załączniki

• IMG_20220329_155755.jpg
    IMG_20220329_155755.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 87
Do góry