reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Ile jesteś dni po owulacji? Zresztą Tobie przez tą histero owulka się przesunęła 😉
Ogólnie to Ci powiem, bo rozkmniam to codziennie po 2 godziny xD
Owulkę według kalendarium miałam w sobote 19 marca, ale nic nie czulam i miałą suszę jak Sahara. A i testy owu blade jak dupa.
Obraziłam się więc na testy, ale przeszło mi w poniedziałek i test był taki w miarę ciemny ale nie pozytywny i miałam ślizgawicę. We wtorek wieczorem bardzo bolał mnie brzuch - myślę, owulka się przesunęła. I doszłam do wniosku, ze w momencie mojego konfliktu z testami był peak (niedziela) i w pon już bledły testy a we wtorek 22 marca była owulka i wtedy był seks. Jeśli moje pieczołowite obliczenia są poprawne, jestem dziś 8dpo.
:D

reklama
Nie, jednak nie badałam Pai. Powiem szczerze, że kompletnie mi wyleciało z głowy poszłam na badanie jakaś nie ogarnięta dałam kartkę od gin i nawet nic nie dokladałam. Ale generalnie jestem w szoku miałam na wyniki czekać do 40 dni, a były po 8. Generalnie wiecie jak to jest zawsze wydawało mi się, że jestem okazem zdrowia, a teraz okazało się, że nie jest tak kolorowo .

Ogólnie to Ci powiem, bo rozkmniam to codziennie po 2 godziny xD
Owulkę według kalendarium miałam w sobote 19 marca, ale nic nie czulam i miałą suszę jak Sahara. A i testy owu blade jak dupa.
Obraziłam się więc na testy, ale przeszło mi w poniedziałek i test był taki w miarę ciemny ale nie pozytywny i miałam ślizgawicę. We wtorek wieczorem bardzo bolał mnie brzuch - myślę, owulka się przesunęła. I doszłam do wniosku, ze w momencie mojego konfliktu z testami był peak (niedziela) i w pon już bledły testy a we wtorek 22 marca była owulka i wtedy był seks. Jeśli moje pieczołowite obliczenia są poprawne, jestem dziś 8dpo.
:D
No to już wyższa matematyka 😂 ale to na test w takim razie za wcześnie, nawet beta by chyba mogła nie wyjść. Czekaj grzecznie z nami na ławce i nie marudź 😘 testuj codziennie 😁

Cześć robaczki 😁

Czy poziom tych wyników (na pierwszy raz) w 10dc będzie dobrym pomysłem? Słyszałam że najlepiej do 5dc zrobić... 🤔
✔️Estradiol

✔️FSH

✔️LH

✔️Prolaktyna

✔️Progesteron

✔️TSH

reklama

Załączniki

• IMG_20220329_155755.jpg
    IMG_20220329_155755.jpg
    2,5 MB · Wyświetleń: 83
Do góry