pluto_nova
Moderator
widziałam!@Bibi89 zawsze odpisuje Ci na zakazanym dla mnei wątku [emoji23][emoji85]
Bosko! Jaram się hiszpańskim dzieckiem!!!
Ja też się jaram mini hiszpanem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
widziałam!@Bibi89 zawsze odpisuje Ci na zakazanym dla mnei wątku [emoji23][emoji85]
Bosko! Jaram się hiszpańskim dzieckiem!!!
No jutro się wybiorę na betę, żeby nie wymyślać czy widać coś czy nieJest. Oby nie taki jak u mnie. Na trzech miałam taki cień (wszystkie trzy jednego producenta), beta jednak nie wskazuje na ciążę
Widziałam, dlatego nie ciągnęłam tematu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
[emoji948][emoji948][emoji948][emoji948]
Edit.Uwaga, będzie obrzydliwie.
Jak byłam w toalecie, to wypadło ze mnie dziwne coś. Taki jakby czop śluzowy, wiem, że to nie czop, bo on odchodzi przed porodem, ale coś na kształt tego, taki mega wielki, gesty i rozciągliwy, aż na nodze go poczułam... To znaczy, że szyjka się jakby zamyka i kończą się dni płodne?
Laparoskopię miałam przed inseminacja robiona, nic nie znalezli prócz jakiejś błony, której było dużo.Zaczęłabym od kariotypu. Plus laparoskopia z histeroskopia żeby wykluczyć wady w budowie macicy
Może to po jakiś lekach czy suplementach tak Ci się mokro zrobiło i faktycznie owulka dopiero się rozkręca, takiego mega śluzu nigdy nie miałam jak opisujesz ale ja w dni płodne zawsze mam wrażenie jakbym okresu dostała, wiecznie wilgoćEdit.
Ten rozciągliwy śluz, to się chyba dopiero zaczyna.
A już miałam nadzieję dać spokój sobie dzisiaj z seksami, bo mnie tak podbrzusze napierdziela, że nie mam ochoty. Ehh...
Zamawiam gruzińskie wino i fajkę !Dziewczyny! Ławeczka długa, wszystkie się zmieszczą Grill już rozpalony, jesteśmy po kilku piwach, mamy też papierosy, jointy, cygara i inne używki jakby kto preferował
Ja tylko brałam aromek i w środę ovitrelle, nic więcej. Może faktycznie owulka się rozkręcaMoże to po jakiś lekach czy suplementach tak Ci się mokro zrobiło i faktycznie owulka dopiero się rozkręca, takiego mega śluzu nigdy nie miałam jak opisujesz ale ja w dni płodne zawsze mam wrażenie jakbym okresu dostała, wiecznie wilgoć