reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2022

tzn. ja tam tylko na chwilę, żeby dziewczynom było raźniej. Wiem, że u nich jest inna sytuacja. Tak mi się skojarzyło i napisałam z tą kartka. Sorki nie sprecyzowałam się jasno. Czerwona kartka to tylko chwilowa przerwa, zebranie myśli = miesięczka. Jeszcze nie wykorzystałam wszystkich możliwości. Więc jeszcze będę próbować, mam nadzieję że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Co prawda z planem B, ale mam już w głowie plan C. Także działamy.
To niczego nie zmienia w moich życzeniach ;)

reklama
2 pierwsze ciąże były z innym partnerem, przyznam, że miałam siano głowie jeszcze i nie dociekałam co mogło być przyczyną.
Ta 3 ciąża była długo wyczekiwana z obecnym partnerem, nasienie partnera było kiepskie więc podeszliśmy do 3 prób inseminacji i klapa. 1 próba in vitro i suksem, którym cieszyłam się 18 tygodni. U mnie nic nie znaleźli, a odnośnie synka niczego się nie dowiedziałam, bo jakieś zamieszanie wyszło, że nie oddali go na podstawowe badania 🤷🏻‍♀️ i było już za późno aby cokolwiek zrobić 😔

Bardzo mi przykro. Kojarzę Cię z czerwcówek 2022.
Mocno trzymam za Ciebie kciuki! ❤️ Mam nadzieję, że kolejna ciąża wynagrodzi Ci to wszystko

To ja tu proszę o wsparcie @Zazuu która się zna jak mało kto i podpowie, jakie badanie możnaby zrobić w takiej sytuacji.
Jakie nasienie miał partner?
Bo mój tez ma takie raz lepsze raz gorsze...
Teraz nie jestem wstanie odp na to pytanie. Ale jeśli dobrze pamiętam, to jak byliśmy na 1 konsultacji w klinice to lekarz zapytał się czy Mąż miał jakiś wypadek bo są marne szanse na natural. Potem musieliśmy uzupełnić dok itd., więc za jakiś czas byliśmy znów na wizycie i lekarz w szoku, bo żołnierzyki nie do poznania. Zaczęliśmy brać wityminy, przeslismy na dietę keto.

reklama
Do góry