reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Krew oddana ale z przygodami 😂 pojechałam do kliniki mojego gina, wchodzę a tam ciemno-- nie ma prądu w całym budynku ! 😂 ja na to ze czekać nie mogę bo o 9 zaczynam pracę wiec jak mi da skierowanie to jadę do labo innego ale przecież jak nie ma prądu to i skierowania nie druknie. Ale pyta co chce i jak usłyszała ze tylko beta I prog to wypisała mi na kartce, podbiła pieczęcią doktora, ja starego pod pachę (raczej on mnie) I sruuu do labo. Więc poza oddaniem krwi nie załatwiłam nic. Jak dostanę wyniki to tam zadzwonię i się umowie 🤷🏽‍♀️

A czuje się całkiem spoko, plamienia lekkie wróciły, pozostaje cierpliwie czekać 🤷🏽‍♀️
Trzymam kciukasy 🤞🤞🤞

A co powiedział Twój nowy lekarz? Bo nie dałaś znać
Dziękuje za pamięć. Ogólnie mało się tu udzielam bo moja wiedza nie pozwala na udzielanie porad ale za to czytam cały czas bo Wy jesteście kopalnią wiedzy :) I oczywiście kibicuję :)
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Lekarz bardzo sympatyczny a przy tym rzeczowy i komunikatywny więc go wypytałam też o cukrzyce partnera i ogólnie Wyniki w porządku, owulacja z lewego jajnika była, endometrium ok, krew ok. Czekam na wynik cytologii, a w piątek mam usg piersi. Mamy zielone światło :) Jeszcze tak nie czekałam na @ jak teraz bo startujemy z nowym cyklem. Dał trochę nowej energii, nawet partner przestał marudzić, że czekamy

Czyli zaraz zaczynacie działania [emoji7]
Dziękuje za pamięć. Ogólnie mało się tu udzielam bo moja wiedza nie pozwala na udzielanie porad ale za to czytam cały czas bo Wy jesteście kopalnią wiedzy :) I oczywiście kibicuję :)
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Lekarz bardzo sympatyczny a przy tym rzeczowy i komunikatywny więc go wypytałam też o cukrzyce partnera i ogólnie Wyniki w porządku, owulacja z lewego jajnika była, endometrium ok, krew ok. Czekam na wynik cytologii, a w piątek mam usg piersi. Mamy zielone światło :) Jeszcze tak nie czekałam na @ jak teraz bo startujemy z nowym cyklem. Dał trochę nowej energii, nawet partner przestał marudzić, że czekamy

reklama
Do góry