reklama
Kamilad
Fanka BB :)
Trzymam kciukasyKrew oddana ale z przygodami pojechałam do kliniki mojego gina, wchodzę a tam ciemno-- nie ma prądu w całym budynku ! ja na to ze czekać nie mogę bo o 9 zaczynam pracę wiec jak mi da skierowanie to jadę do labo innego ale przecież jak nie ma prądu to i skierowania nie druknie. Ale pyta co chce i jak usłyszała ze tylko beta I prog to wypisała mi na kartce, podbiła pieczęcią doktora, ja starego pod pachę (raczej on mnie) I sruuu do labo. Więc poza oddaniem krwi nie załatwiłam nic. Jak dostanę wyniki to tam zadzwonię i się umowie
A czuje się całkiem spoko, plamienia lekkie wróciły, pozostaje cierpliwie czekać
pluto_nova
Moderator
Z
zaz208622
Gość
A co powiedział Twój nowy lekarz? Bo nie dałaś znać
@Bibi89 [emoji1696][emoji1696][emoji1696][emoji1696]
Bibi89
Nowy lekarz?A co powiedział Twój nowy lekarz? Bo nie dałaś znać
Edit. Aa to nie do mnie
Anka_83
Dziękuje za pamięć. Ogólnie mało się tu udzielam bo moja wiedza nie pozwala na udzielanie porad ale za to czytam cały czas bo Wy jesteście kopalnią wiedzy I oczywiście kibicujęA co powiedział Twój nowy lekarz? Bo nie dałaś znać
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Lekarz bardzo sympatyczny a przy tym rzeczowy i komunikatywny więc go wypytałam też o cukrzyce partnera i ogólnie Wyniki w porządku, owulacja z lewego jajnika była, endometrium ok, krew ok. Czekam na wynik cytologii, a w piątek mam usg piersi. Mamy zielone światło Jeszcze tak nie czekałam na @ jak teraz bo startujemy z nowym cyklem. Dał trochę nowej energii, nawet partner przestał marudzić, że czekamy
Z
zaz208622
Gość
Czyli zaraz zaczynacie działania [emoji7]
Dziękuje za pamięć. Ogólnie mało się tu udzielam bo moja wiedza nie pozwala na udzielanie porad ale za to czytam cały czas bo Wy jesteście kopalnią wiedzy I oczywiście kibicuję
Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tej wizyty. Lekarz bardzo sympatyczny a przy tym rzeczowy i komunikatywny więc go wypytałam też o cukrzyce partnera i ogólnie Wyniki w porządku, owulacja z lewego jajnika była, endometrium ok, krew ok. Czekam na wynik cytologii, a w piątek mam usg piersi. Mamy zielone światło Jeszcze tak nie czekałam na @ jak teraz bo startujemy z nowym cyklem. Dał trochę nowej energii, nawet partner przestał marudzić, że czekamy
Anka_83
Dokładnie Wydaje mi się, że lada chwila @ bo wczoraj nawet awanturkę zrobiłam staremu taką z d... wziętąCzyli zaraz zaczynacie działania [emoji7]
reklama
Lena1984
Życzę powodzenia i trzymam kciuki, oczywiście nie za awanturyDokładnie Wydaje mi się, że lada chwila @ bo wczoraj nawet awanturkę zrobiłam staremu taką z d... wziętą
Podziel się: