reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
@Bibi89 krew oddana? O której usg? Jak się czujesz?
Krew oddana ale z przygodami 😂 pojechałam do kliniki mojego gina, wchodzę a tam ciemno-- nie ma prądu w całym budynku ! 😂 ja na to ze czekać nie mogę bo o 9 zaczynam pracę wiec jak mi da skierowanie to jadę do labo innego ale przecież jak nie ma prądu to i skierowania nie druknie. Ale pyta co chce i jak usłyszała ze tylko beta I prog to wypisała mi na kartce, podbiła pieczęcią doktora, ja starego pod pachę (raczej on mnie) I sruuu do labo. Więc poza oddaniem krwi nie załatwiłam nic. Jak dostanę wyniki to tam zadzwonię i się umowie 🤷🏽‍♀️

A czuje się całkiem spoko, plamienia lekkie wróciły, pozostaje cierpliwie czekać 🤷🏽‍♀️

Krew oddana ale z przygodami 😂 pojechałam do kliniki mojego gina, wchodzę a tam ciemno-- nie ma prądu w całym budynku ! 😂 ja na to ze czekać nie mogę bo o 9 zaczynam pracę wiec jak mi da skierowanie to jadę do labo innego ale przecież jak nie ma prądu to i skierowania nie druknie. Ale pyta co chce i jak usłyszała ze tylko beta I prog to wypisała mi na kartce, podbiła pieczęcią doktora, ja starego pod pachę (raczej on mnie) I sruuu do labo. Więc poza oddaniem krwi nie załatwiłam nic. Jak dostanę wyniki to tam zadzwonię i się umowie 🤷🏽‍♀️

A czuje się całkiem spoko, plamienia lekkie wróciły, pozostaje cierpliwie czekać 🤷🏽‍♀️

Zaciskam wszystko co się da, żeby było dobrze :)

[emoji85][emoji85][emoji85]
O której wyniki?
Krew oddana ale z przygodami [emoji23] pojechałam do kliniki mojego gina, wchodzę a tam ciemno-- nie ma prądu w całym budynku ! [emoji23] ja na to ze czekać nie mogę bo o 9 zaczynam pracę wiec jak mi da skierowanie to jadę do labo innego ale przecież jak nie ma prądu to i skierowania nie druknie. Ale pyta co chce i jak usłyszała ze tylko beta I prog to wypisała mi na kartce, podbiła pieczęcią doktora, ja starego pod pachę (raczej on mnie) I sruuu do labo. Więc poza oddaniem krwi nie załatwiłam nic. Jak dostanę wyniki to tam zadzwonię i się umowie [emoji2374]

A czuje się całkiem spoko, plamienia lekkie wróciły, pozostaje cierpliwie czekać [emoji2374]

Hej, trzymam kciuki! Plamienia to nie wyrok:)

reklama
Do góry