reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny! Jak Wam mija weekend? 💐 Jakieś imprezy Andrzejkowe? 😎
Ja sobie wykrakałam... Wczoraj wieczorem dostałam gorączki i teraz umieram... Leżymy ze starym pod kocykami, dobrze, że udało się dzieci na weekend sprzedać 😝
Ja napisalam do swojej gin, co na szybko zadziałać bo martwie się, ze złapała mnie jakaś infekcja a mam zacząć stymulacje od następnego cyklu i napisała mi, ze tantum Rosa przez trzy dni ale kupiłam same saszetki bez irygatora plus lactovaginal. Nie wiem, czy to pomoze:/

reklama
Jestem, pamietam [emoji16] co słychać?
Dałam sobie na wstrzymanie z forum, zajęłam się swoimi codziennymi sprawami. UDAŁO NAM SIĘ !!! <3 po roku czasu jak dołączyłam do Was na forum :)

Załączniki

• 2011-07-05 10.02.16.jpg
    2011-07-05 10.02.16.jpg
    643,9 KB · Wyświetleń: 126
Hej dziewczyny.
Od dziś do 5 grudnia moją córka ma kwarantannę, więc ja siedzę z nią w domku, takie wolne przed świętami.

dzisiaj skok temperatury (wczoraj 36,51 dzisiaj 36,77), jeśli się utrzyma to wychodziłoby, że teoretycznie pozytywne testy owu wychodzą mi w dzień owu, a nie 24-48h przed 🙈🙉🙊 Fajna ta zabawa z temperaturami 🤣
Wiesz ze ja tez myśle, ze mam pik tuż przed owu? W sensie, że owu następuje szybciej niż po 24h? I potwierdziło mi się to kiedyś z monitoringiem i z objawami jak je jeszcze miałam. I z tego co kojarzę w ciąże zachodziłam kiedy współżyliśmy właśnie w dzień testu, a dzień po nie wychodziło.

reklama
A jak to jest z tą grupą, kto tam może dołączyć? W zeszłym roku na listopadówkach i grudniówkach była lista i fajne to było, to dopingowanie i czekanie na cudze kreseczki :) Powoli się wykruszały dziewczyny, w tym ja, powstał wątek zamknięty, a ja też już nie miałam jak wrócić.
Ja próbowałam wysłać prośbę o dołączenie ale wyskakuje mi 'ups mamy jakiś problem' :-(

Do góry