reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

A jak to jest z tą grupą, kto tam może dołączyć? W zeszłym roku na listopadówkach i grudniówkach była lista i fajne to było, to dopingowanie i czekanie na cudze kreseczki :) Powoli się wykruszały dziewczyny, w tym ja, powstał wątek zamknięty, a ja też już nie miałam jak wrócić.
Każdy może dołączyć, ja zaakceptuje :D no tylko właśnie nie wiem jak dzidewczyny to robią, ja dostaję po prostu powiadomienie, ze ktoś chce dołączyć.
https://www.babyboom.pl/forum/fora/wyczekiwane-ii-kreseczki-3.1385/ - tu jest link, może jakoś się uda?

reklama
Więc dziewczyny, jakby któraś chciała powspierać się z nami na grupie prywatnej w węższym gronie to zapraszam! :)
Choć z kompa mi chyba też nie poszło wyskakuje komunikat że osiągnęłam już max liczbę grup do których mogłam dołączyć dziwne 🤣 ciekawe czy inne też coś takiego będą mialy

reklama
Cześć dziewczyny! Jak Wam mija weekend? 💐 Jakieś imprezy Andrzejkowe? 😎
Ja sobie wykrakałam... Wczoraj wieczorem dostałam gorączki i teraz umieram... Leżymy ze starym pod kocykami, dobrze, że udało się dzieci na weekend sprzedać 😝

Do góry