reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2021

Cześć dziewczyny! Jak Wam mija weekend? 💐 Jakieś imprezy Andrzejkowe? 😎
Ja sobie wykrakałam... Wczoraj wieczorem dostałam gorączki i teraz umieram... Leżymy ze starym pod kocykami, dobrze, że udało się dzieci na weekend sprzedać 😝
Ja napisalam do swojej gin, co na szybko zadziałać bo martwie się, ze złapała mnie jakaś infekcja a mam zacząć stymulacje od następnego cyklu i napisała mi, ze tantum Rosa przez trzy dni ale kupiłam same saszetki bez irygatora plus lactovaginal. Nie wiem, czy to pomoze:/

reklama
Jestem, pamietam [emoji16] co słychać?
Dałam sobie na wstrzymanie z forum, zajęłam się swoimi codziennymi sprawami. UDAŁO NAM SIĘ !!! <3 po roku czasu jak dołączyłam do Was na forum :)

Załączniki

• 2011-07-05 10.02.16.jpg
    2011-07-05 10.02.16.jpg
    643,9 KB · Wyświetleń: 121
Hej dziewczyny.
Od dziś do 5 grudnia moją córka ma kwarantannę, więc ja siedzę z nią w domku, takie wolne przed świętami.

dzisiaj skok temperatury (wczoraj 36,51 dzisiaj 36,77), jeśli się utrzyma to wychodziłoby, że teoretycznie pozytywne testy owu wychodzą mi w dzień owu, a nie 24-48h przed 🙈🙉🙊 Fajna ta zabawa z temperaturami 🤣
Wiesz ze ja tez myśle, ze mam pik tuż przed owu? W sensie, że owu następuje szybciej niż po 24h? I potwierdziło mi się to kiedyś z monitoringiem i z objawami jak je jeszcze miałam. I z tego co kojarzę w ciąże zachodziłam kiedy współżyliśmy właśnie w dzień testu, a dzień po nie wychodziło.

reklama
A jak to jest z tą grupą, kto tam może dołączyć? W zeszłym roku na listopadówkach i grudniówkach była lista i fajne to było, to dopingowanie i czekanie na cudze kreseczki :) Powoli się wykruszały dziewczyny, w tym ja, powstał wątek zamknięty, a ja też już nie miałam jak wrócić.
Ja próbowałam wysłać prośbę o dołączenie ale wyskakuje mi 'ups mamy jakiś problem' :-(

Do góry