reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2021

Cześć,

Dziewczyny mieliście, ze za pare dni powinnam jeszcze powtórzyć betę? Czy czekać juz na wizytę? Co myslicie?

Załączniki

• 1DD0490C-F4F0-413C-9C60-A551CE2A78A0.jpeg
    1DD0490C-F4F0-413C-9C60-A551CE2A78A0.jpeg
    59,1 KB · Wyświetleń: 113
  • 946AE61B-BB2B-40D5-B737-4110633AB6CC.png
    946AE61B-BB2B-40D5-B737-4110633AB6CC.png
    30,6 KB · Wyświetleń: 114
reklama
No może musi minac więcej czasu aby moja glowa doszla do siebie bo dopiero minęło 8 miesiecy od straty i jeszcze sie z tego nie wyleczyłam. Póki co to też jak patrze na niemowlaki to ciężko mi na sercu i przykro sie robi i plakac sie chce. Ale no mimo wszystko staram sie myslec pozytywnie i sie nie zalamywac chociaz czasami najdzie mnie kryzys jak kazda z nas chyba [emoji34]

Dziękuję za rady, właśnie zamierzam męża cisnąć z suplami, diete ma calkiem ok, gorzej z grzaniem jajek bo to informatyk i wiadomo praca siedzaca calymi dniami przed kompem nie wspominajac juz o tym ze nie raz go zastalam z laptopem na kolanach, masakra[emoji30][emoji30][emoji30]

Tak jak mówiłam - 3% z tej imponującej ilości jest i tak ponad normę. Nie rozumiem stwierdzenia twojego lekarza i się z nim nie zgadzam [emoji6] policz sobie 4% z minimalnej ilości wg WHO i później swoje 3% i zobaczysz jaka jest przepaść. Macie tych plemników tyle, ze byś jeszcze obdzieliła.

reklama
Mam wydaje mi się głupie pytanie, ale chce się dobrze przygotować do wizyty w szpitalu - co się dzieje z kontrastem po podaniu w drożności? Czy on się „wylewa” którędy go wprowadzono czy zostaje „w środku”? Jak się przygotować, zabierać jakieś grubsze podpaski? Muszę jutro wszystko ogarnąć.

Do góry