Pola92
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja bym już czekała na wizytęCześć,
Dziewczyny mieliście, ze za pare dni powinnam jeszcze powtórzyć betę? Czy czekać juz na wizytę? Co myslicie?
Wizytę umówiłam za 1,5tyg nie wiem czy nie za wcześnie, a jednocześnie pewnie zacznę świrować do tego czasuJa bym już czekała na wizytę
Nie myśl o tymWizytę umówiłam za 1,5tyg nie wiem czy nie za wcześnie, a jednocześnie pewnie zacznę świrować do tego czasu
Piękny wynik, leć na lipcówki, albo jeszcze na czerwcówki i nie stresuj się będzie dobrzeCześć,
Dziewczyny mieliście, ze za pare dni powinnam jeszcze powtórzyć betę? Czy czekać juz na wizytę? Co myslicie?
No może musi minac więcej czasu aby moja glowa doszla do siebie bo dopiero minęło 8 miesiecy od straty i jeszcze sie z tego nie wyleczyłam. Póki co to też jak patrze na niemowlaki to ciężko mi na sercu i przykro sie robi i plakac sie chce. Ale no mimo wszystko staram sie myslec pozytywnie i sie nie zalamywac chociaz czasami najdzie mnie kryzys jak kazda z nas chyba [emoji34]
Dziękuję za rady, właśnie zamierzam męża cisnąć z suplami, diete ma calkiem ok, gorzej z grzaniem jajek bo to informatyk i wiadomo praca siedzaca calymi dniami przed kompem nie wspominajac juz o tym ze nie raz go zastalam z laptopem na kolanach, masakra[emoji30][emoji30][emoji30]
Moja gin na NFZ kazala mi przyjść w 5 tyg. nastepnym razem No mimo że wiadomo że wiele nie zobaczyWizytę umówiłam za 1,5tyg nie wiem czy nie za wcześnie, a jednocześnie pewnie zacznę świrować do tego czasu
kurcze moj gine nic mi nie mówił i tez sie tak w ciemno umówiłam terazMoja gin na NFZ kazala mi przyjść w 5 tyg. nastepnym razem No mimo że wiadomo że wiele nie zobaczy
Tak tak dzięki już się przeniosłam na inną grupę, dziękiTak jak dziewczyny pisały jest osobny wątek o in vitro i tam pewnie dostaniesz więcej informacji. Zadałaś konkretne pytanie o konkretną miejscowość, nie każda się zna na temacie in vitro i nie każda jest z tamtych okolic [emoji2370]