B
B206
Gość
Ale testy w moczu wykazują od 10... Te najbardziej czule mając na myśli... W moczu masz mniej niż we krwi czyli musiało urosnąćRaczej wątpię, ale we wtorek pójdę na krew to się wszystko wyjaśni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale testy w moczu wykazują od 10... Te najbardziej czule mając na myśli... W moczu masz mniej niż we krwi czyli musiało urosnąćRaczej wątpię, ale we wtorek pójdę na krew to się wszystko wyjaśni
No właśnie wcale jak się okazuje nie jest to takie oczywiste. Na drugim zdjęciu test z piątku przy becie 5,2 na pierwszym na górze test z wczoraj z rana i na dole, który zrobiłam wczorajAle testy w moczu wykazują od 10... Te najbardziej czule mając na myśli... W moczu masz mniej niż we krwi czyli musiało urosnąć
Ale po zastrzyku spada poziom więc ja jestem dobrej myśli a że wolisz się upewnić zrozumiale też bym tak zrobiła zanim bym się ucieszyła ale kciukasy trzymamNo właśnie wcale jak się okazuje nie jest to takie oczywiste. Na drugim zdjęciu test z piątku przy becie 5,2 na pierwszym na górze test z wczoraj z rana i na dole, który zrobiłam wczoraj
o północy, więc tak 12/13 dni po zastrzyku
O jakim zastrzyku mówicie? Tak z ciekawości pytam bo nie wiemAle po zastrzyku spada poziom więc ja jestem dobrej myśli a że wolisz się upewnić zrozumiale też bym tak zrobiła zanim bym się ucieszyła ale kciukasy trzymam
Wiesz ze w aptece można kupić test ciążowy z krwi? Ja taki kupiłam ale nie wykorzystałam bo dostałam okres wieczorem w zeszłym cyklu.No właśnie wcale jak się okazuje nie jest to takie oczywiste. Na drugim zdjęciu test z piątku przy becie 5,2 na pierwszym na górze test z wczoraj z rana i na dole, który zrobiłam wczoraj
o północy, więc tak 12/13 dni po zastrzyku
Wiesz ze w aptece można kupić test ciążowy z krwi? Ja taki kupiłam ale nie wykorzystałam bo dostałam okres wieczorem w zeszłym cyklu.
Uuu a ja myslalam ze to fajniejsze niż sikanie na patyk w sensie ze lepiej działa...Straszny to szajs. Wiele dziewczyn próbowało i bardzo często wychodziły fałszywie pozytywne te testy.
Hej dziewczyny ja dziś 8dpo i test negatywny w poprzedniej ciąży którą poroniłam już w 8dpo był bladzioch… trochę mam załamkę. To dopiero nasz trzeci cykl a ja już tracę cierpliwość. Ehh tak chciałam się wyżalić [emoji4]
Uuu a ja myslalam ze to fajniejsze niż sikanie na patyk [emoji846] w sensie ze lepiej działa...