Malinowa_chmurka
Fanka BB :)
Dziewczyny, żeby nie było problemu z ciągłym pisaniem swojej historii (dużo tu nas, nikt nie pamięta po nickach) to proponuję zrobić stopkę Co prawda widać ją tylko w komputerze, na telefonie nie, ale zawsze to coś Możecie tam wpisać wiek, od kiedy się starcie, czy pierwsze dziecko, choroby, jakie leki bierzecie... Co chceciedługo już się starasz? Niestety nie znam Twojej historii, pewnie jest już gdzieś pomiędzy tymi prawie trzema tysiącami stron...
Wiem, że tak na prawdę mam jeszcze chwilę. Tylko raz, że w planach była duża rodzina, a dwa, że za nastolatki miałam jakieś głupie badanie w którym wyszło, że mój organizm jest dużo starszy niż mój prawdziwy wiek. To mi od lat dźwięczy w uszach jak myślę o staraniach o dziecko. Jeśli w wieku 18 lat, mój organizm był tak zaniedbany, że wydawał się dwa razy starszy to dzisiaj ma on z 60 lat xD Niby śmieję się z tego, ale jednocześnie strach jest.
plis, po moim pierwszym razie leciałam po tabletkę ella one, bo byłam przekonana, że niechcący dotknęłam siurka jak nie miał prezerwatywy
U mnie rodzice tak się bali, że ciągle powtarzali, że chłopaki to dopiero po studiach XD A teraz o wnuku jojczą od ślubu...
Moje konto -> Ustawienia -> Sygnatura.