Czyli można brać lek i jednocześnie się starać. Tak myślałam. Uff, co za ulga, dziękujęNo pewnie, że przesadza [emoji854]
Owszem tsh na pewno do zbicia bo przy staraniach idealnie jest być w okolicach 1, ale bez przesady [emoji85]
Euthyrox 25 i zaraz będzie ideolo
reklama
Właśnie też mi szkoda tracić cykli. Dobrze, że leki szybko pomagają. Jutro mam lekarza to liczę, że będzie okNormalnie sie staralam przy TSH 4,5. Szkoda mi bylo tracic cykli, bo tsh mozna szybko zbic lekami.
Nigdy nie miałam problemów z tarczycą a przynajmniej o tym nie wiedziałam. Dobrze, że jesteście.No pewnie [emoji6]
Ja jestem non stop na lekach.
TSH w ciąży skacze więc często dziewczyny zaczynają brać euthyrox dopiero w ciąży [emoji1]
K
Kropka.88
Gość
Ja tak miewalam, podobo to normalne.Mam pytanie do osób które przyjmowały Progesteron Besins w tym cyklu go dostałam po owulacji potwierdzonej monitoringiem tak trochę z podejściem że może to pomoże bo progesteron był w dolnych granicach normy... Biorę go 4. dzień i odczuwam dziwny dyskomfort w podbrzuszu... To normalny skutek uboczny tego? Ktoś miał podobnie?
Passtelova
Fanka BB :)
ja miałam w lipcu wyższe TSH, a nikt mi nie powiedział, że nie mogę się starać. Po dwóch miesiącach spadło do 2,4, ale zbijamy dalej, bo jestem w 6tc. Zeszło mi tak od Euthyroxu 25, teraz mam trochę zwiększoną dawkę. Ale jak widać TSH w okolicach 3 nie jest żadnym problemem w zajściu.No pewnie, że przesadza [emoji854]
Owszem tsh na pewno do zbicia bo przy staraniach idealnie jest być w okolicach 1, ale bez przesady [emoji85]
Euthyrox 25 i zaraz będzie ideolo
Blondi_87
Dzięki uspokoiłas mnieJa tak miewalam, podobo to normalne.
G
gosc198
Gość
.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
small_princess
Zaangażowana w BB
coca
I jak chyba nie jest źle, czyli problem ze mną…
Zazdroszczę [emoji7]
A jak wyglada Twoja diagnostyka? Wybacz, ale jeśli pisałaś to nie pamietam [emoji85]
reklama
Kasialucky
Wypowiadaj się sama za siebieBo tu większości nie chce sie siedzieć i pisać przez atmosferę jaka tu panuje.
Ja jestem od dłuższego czasu na forum
I chętnie tu zaglądam mimo ze się nie wypowiadam często
Podziel się: