reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2021

Tak, wczoraj. Dzisiaj powtórzylam. Jeśli wszystko będzie ok, albo i nie ok jeszcze jedna w piątek. Na piątek mam zaplanowana wizytę ( robiłam termin po zrobieniu testów, ale udało mi się wczoraj dostać) Później trzeba będzie przeczekać weekend i w poniedziałek może coś już konkretnego się dowiem 🙂. Lekarz mi powiedział wczoraj, że jakby coś się działo mam iść na szpital albo sor. Poleciała mi strużka i panika. Zbadali mnie i lekarz powiedział, że nic nie widzi. Ze endometrium jest ok. Nie wiem jakie powinno być endometrium w 4 tygodniu cyklu (przed okresem załóżmy, a także w 4 tygodniu ciąży). Te zagraniczne doktorki...

Przyrost bety sprawdza się co 48h

reklama
Zrozumiałe 🙂, dzisiaj mi mimo wszystko pobrali i jutro powtórka. Myślę, że wczoraj pobrał mi krew aby zobaczyc jaki jest poziom i czy prawidłowy jak na 4 tydzień, dzisiaj zobaczy różnice z wczoraj, a z piątku będzie mógł odczytać w poniedziałek... Bo inaczej tego nie da się wyjaśnic. Jeszcze 2 godziny dzielą mnie od chwili prawdy...

Zrozumiałe 🙂, dzisiaj mi mimo wszystko pobrali i jutro powtórka. Myślę, że wczoraj pobrał mi krew aby zobaczyc jaki jest poziom i czy prawidłowy jak na 4 tydzień, dzisiaj zobaczy różnice z wczoraj, a z piątku będzie mógł odczytać w poniedziałek... Bo inaczej tego nie da się wyjaśnic. Jeszcze 2 godziny dzielą mnie od chwili prawdy...
Czyli to lekarz kazał tak pobierać codziennie?

Ależ jestem wściekła….
Jestem w 4dc…
Polazlam zbadać hormony bo od maja nie badane….
I dopiero teraz zobaczyłam na liście ze baba mi LH nie wklepala😭😭😭

Nie wiem czy kluc się znów jutro czy już sobie darować…???:(

Hormony dobrze jest badać razem więc wtedy chociaż fsh byś musiała drugi raz oznaczyć.
A nie da się tam zadzwonić i poprosić żeby z tej samej próbki zbadali?
Właśnie maja już zamknięte :(
No nic pobiorę jutro znów FSH i LH…
A resztę będę miała z dziś…
Płakać mi się chce normalnie…
Tylko jedno lab mam takie ze wyrabiam przed praca, strasznie drogie…
Jak będę musiała wszystko powtarzać to chyba se strzelę w łeb…

A to fakt, dziś info czy jest ciąża a w poniedziałek czy póki co wszystko idzie prawidłowo [emoji6]
Została mi jeszcze godzina. Najdłuższa i najbardziej stresująca w moim życiu chyba. Zaraz chwilą prawy, ale mam przeczucie ze zostanę tuna dłużej... Jakoś nie potrafię pozytywnie się nastawić. To wszystko przez te śladowe ilości krwi.

reklama
Do góry