S
Szka
Gość
dziekujeRozumiem. Standardowo wiec życzę, abyś się tu nie zasiedziała i szybko znalazła się na mamusiowym wątku, a później tuliła drugiego, zdrowego malucha [emoji3590]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekujeRozumiem. Standardowo wiec życzę, abyś się tu nie zasiedziała i szybko znalazła się na mamusiowym wątku, a później tuliła drugiego, zdrowego malucha [emoji3590]
nie, nie robiłam, to była pierwsza ciąża. Wtedy kierowało mną przerażenie, strach, żal.Robiłaś jakąś diagnostykę po pierwszym poronieniu? [emoji174]
dziekuje teraz będę pić zioła ojca sroki zobaczymy czy pomogą i trochę zmienię styl życiaStrasznie mi przykro [emoji3064][emoji3590]
Mam nadzieję, że teraz pójdzie z Górki [emoji123][emoji123][emoji123]
mogę się napić z Tobą? Ja też czekam na @, może przyjdzie dziś wieczorem? Czekam od niedzieli... Wypijmy za kolejny cykl, aby tym razem był udanyHej, zrobiłam dzis betę, 1,10 nie pozostaje mi teraz nic innego jak napić się w końcu drinka i czekać na @ ktora pewnie się spóźni przez duohaston. Kiedy w końcu wszystko się ułoży?
Zapraszam... ciekawe ile ja będę czekać, najgorsze to czekanie, czekasz żeby się starać, potem żeby testować i znowu to samo. Ehh...mogę się napić z Tobą? Ja też czekam na @, może przyjdzie dziś wieczorem? Czekam od niedzieli... Wypijmy za kolejny cykl, aby tym razem był udany
Czyli albo jestem kaczka dziwaczka albo to stres po prostuJa biorę, ale tak nie miałam.
3,01 przy normach: 0,38-5,33. Wcześniejszy wynik 1,89. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mam nadzieję, że lekarz przesadza, ale nie znam się.Jakie to tsh, że aż ban na starania? [emoji33]
Normalnie sie staralam przy TSH 4,5. Szkoda mi bylo tracic cykli, bo tsh mozna szybko zbic lekami.3,01 przy normach: 0,38-5,33. Wcześniejszy wynik 1,89. Nie wiem co mam o tym myśleć. Mam nadzieję, że lekarz przesadza, ale nie znam się.