reklama
MoniaJ2424
Fanka BB :)
Ja mam taki widok, pod nazwą forum są ikonki- koperta, dzwonek, księżycZabij mnie, ale nic takiego nie widzę
Załączniki
Mi chodziło o aplikacje premom a nie forumJa mam taki widok, pod nazwą forum są ikonki- koperta, dzwonek, księżyc
Blondynka w sieci
Kochane jak u Was z humorem w momencie pojawienia się objawow przedmiesiączkowych? Macie jeszcze cień nadziei czy od razu spisujecie miesiąc na straty?
dagittka
Tak, od ponad dwóch lat na dawce 150 mikrogram Euthyroxu. Tak już od kilku lat w miarę mam ten poziom wyrównany, tzn. średnio jest między 1,5 -2. Czasem mam właśnie takie skoki. Ale moja endokrynolog mówi, że to normalne, bo nawet dobowo zmienia się stężenie TSH.A jesteś cały czas na tej samej dawce?
Moonstone
Moderator
Do okresu jest cień nadziei. I tak co miesiąc.Kochane jak u Was z humorem w momencie pojawienia się objawow przedmiesiączkowych? Macie jeszcze cień nadziei czy od razu spisujecie miesiąc na straty?
dagittka
Zależy. Ogólnie wczoraj miałam mieszany humor, wahania nastroju. I na wieczór złapałam doła. Bo już czułam tkliwość piersi. Okres powinnam dostać za 6 dni. Z reguły tak mam, że na kilka dni przed miesiączką mam ból piersi, ból podbrzusza, czasem coś na twarzy wyskoczy. Więc cóż.. Nadzieja jakaś jest, ale raczej się dołuje. Eh.Kochane jak u Was z humorem w momencie pojawienia się objawow przedmiesiączkowych? Macie jeszcze cień nadziei czy od razu spisujecie miesiąc na straty?
Nel331
Ja właśnie wczoraj wzięłam ostatnią piątą tabletkę. To pierwszy i według lekarza ostatni cykl z tym lekiem.Hej, u mnie dzisiaj 32dc, piersi i podbrzusze strasznie bolą jak na okres. Od tego cyklu zaczynam stymulacje Letrozole Bluefish, ktoś ma jakieś doświadczenia?
Przez ten czas czuje się słabo, mam bóle głowy, bóle żołądka, brak apetytu i ból mięśni.
Kapozi
Kiedy masz monitoring?Ja właśnie wczoraj wzięłam ostatnią piątą tabletkę. To pierwszy i według lekarza ostatni cykl z tym lekiem.
Przez ten czas czuje się słabo, mam bóle głowy, bóle żołądka, brak apetytu i ból mięśni.
reklama
Nel331
Ide we wtorek 12 dcKiedy masz monitoring?
Podziel się: