Basia...
Fanka BB :)
Nie wiem czy wytrzymam czekanie na twój wyniku bety trzymam kciuki z całych siłCzesc dziewczyny
Zrobilam dzis test i sama nie wiem co myslec. Czy te testy facella z rosska sa Ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiem czy wytrzymam czekanie na twój wyniku bety trzymam kciuki z całych siłCzesc dziewczyny
Zrobilam dzis test i sama nie wiem co myslec. Czy te testy facella z rosska sa Ok?
Rozumiem cię. Mój mąż też czasami od razu się unosi jak tylko zacznę jakiś temat i twierdzi, że mój ton głosu już go atakuje. Choć ja uważam, że mówię zupełnie normalnie i nie wiem, jak inaczej mogłabym rozmowę poprowadzić [emoji28]dziękuję [emoji8] co do rozmowy z nim to jest ciężko bo jak ja chcę na spokojnie zacząć temat to dobiera to jako atak albo twierdzi że problem nie leży po jego stronie wiec mówić do niego to jak mówić do głuchego ...
Ja też mam takie ćmienie przed @, a w tym cyklu to już nawet w 7dpo czułam. Ale potem już nie, więc może i u ciebie chwilowo jest, ale mimo to @ nie przyjdzie przez kolejne kilka dni (albo miesięcy) [emoji1696]Nie mam, też nie plamie jeszcze. Ja nie czuje żadnego przewalania co takie "czucie", "ćmienie" - nie wiem jak to nazwać, ale jak ktoś ma coś podobnego to będzie wiedział o co chodzi. Dzisiaj już mi się zaczął taki galaretowaty śluz, mam uczucie jakbym zaraz tego okresu miała dostać.
I normalnie, gdyby jakaś dziewczyna opisała podobne objawy, to odpisałabym jej, że póki @ nie przyjdzie to nic straconego, że równie dobrze macica może się teraz przygotowywać do zarodka, ale wiesz jak to jest. O sobie zawsze inaczej się myśli
oby nie przyszła w ogóleJa też mam takie ćmienie przed @, a w tym cyklu to już nawet w 7dpo czułam. Ale potem już nie, więc może i u ciebie chwilowo jest, ale mimo to @ nie przyjdzie przez kolejne kilka dni (albo miesięcy) [emoji1696]
Hej ja na temat wyników się nie wypowiem, ale podpowiem coś o objętości, bo mieliśmy taką samą sytuację. Nasienie badał i opisywał bardzo dobry specjalista i zapewnił, że przy dużej koncentracji plemników, które (liczne) mają dobrą budowę i żywotność, to mała objętość nie ma znaczenia.Cześć dziewczyny. Po drugiej stracie potrzebowałam przerwy od forum i ciągłego rozmyślania o ciąży ale odzywam się znów bo mamy wyniki badań nasienia męża i pomyślałam że macie może większe dosiawdczenie w tym temacie. Robiliśmy rozszerzone badania, test hba i fragmentację dna. Jako tako nie wygląda to chyba najgorzej ale już w laboratorium pani zwróciła uwagę na małą objętość dodając że czasami nie robi to różnicy bo jest duża koncentracja plemników mimo to. Podobno dobrze jak jest brak aglutynacji, u męża jest 1 stopień [emoji849] i ph podobno za wysokie. Do jakiego lekarza powinien umówić się teraz mąż? Jakie badania jeszcze wykonać? [emoji20] za nami jedna ciąża obumarła w 7tyg i puste jajo płodowe. Z zajściem chyba nie ma problemu bo udało się za pierwszym razem a później w 4 cyklu starań. Będę wdzięczna za każdą odpowiedź [emoji8]
Ja to nazywam przewalanie, bo mnie się przy okazji załączają dolegliwości żołądkowe . Ale tak, też mam takie ćmienie. I też już spisałam na straty obecne szanse i czekam na @ . Ale tak racjonalnie no to niby jakieś szanse są...Nie mam, też nie plamie jeszcze. Ja nie czuje żadnego przewalania co takie "czucie", "ćmienie" - nie wiem jak to nazwać, ale jak ktoś ma coś podobnego to będzie wiedział o co chodzi. Dzisiaj już mi się zaczął taki galaretowaty śluz, mam uczucie jakbym zaraz tego okresu miała dostać.
I normalnie, gdyby jakaś dziewczyna opisała podobne objawy, to odpisałabym jej, że póki @ nie przyjdzie to nic straconego, że równie dobrze macica może się teraz przygotowywać do zarodka, ale wiesz jak to jest. O sobie zawsze inaczej się myśli
A ile trwa Twoja faza lutealna?Z piątkowej wizyty wyszłam przekonana, że sobie wkręcam i jak lekarz mówi, że jest w porządku, bo mam owulację, progesteron w normie i mam się krótsza faza nie przejmować.
Ale jak wczoraj zaczęłam wieczorem czuć brzuch, to zaczęłam się znowu nad tym zastanawiać i czytać ...
W dwóch ostatnich cyklach 10 dpo dostawałam @.A ile trwa Twoja faza lutealna?